korting-code.be
Home Categorieën 123Lens

123Lens Kortingscode

123Lens promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Vind uw nieuwe producten voor elke gelegenheid tegen een lage prijs met 123Lens Kortingscode en kortingsbon. Wanneer u uw producten heeft geselecteerd en in de winkelwagen bent aangekomen, gaat u naar de kassa. In de laatste stap van de bestelling kunt u ook uw 123Lens promotiecode invoeren om opnieuw op te slaan. Krijg snel 50% korting met deze 123Lens promotiecode en coupon. Klik hier en ontdek uw favoriete 123Lens producten en ontvang kortingen op tal van geselecteerde merken.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Mijn lenzen scheuren in na een paar dagen dragen, hoe is dit mogelijk?
Uw probleem lijkt te worden veroorzaakt door te droge ogen en / of lenzen wanneer u de lenzen te verwijderen. Dit creëert een kleine haarlijn op de kink waar de lens verdubbelt. Dit scheurt niet meteen door, maar als de lens de volgende keer weer wordt uitgetrokken, zal hij waarschijnlijk dubbel vouwen vanwege de 'voorkeurspositie' van het materiaal op dezelfde plaats en de scheur een beetje groter maken. De lens kan scheuren na een paar dagen.
Mag ik permanente lenzen dragen?
Dit is niet aan te raden. Raadpleeg altijd uw contactlensspecialist / optometrist over de vraag of permanente slijtage (dag-en nachtkleding) geschikt is voor u. Niet alle ogen kunnen dit verdragen, ondanks de huidige technieken in de productie van contactlenzen.
Waar Kan ik mijn promotiecode, discountcode of voucher opgeven die door 123 LENS wordt gegeven?
Zodra u uw volledige bestelling heeft samengesteld en uw bestelling zal regelen, ontvangt u een controlescherm alvorens de schikking te bevestigen. In dit controlescherm zie je "Hand in voucher". Als u hierop klikt, ziet u een speciaal invoerveld waar u uw promotiecode, discountcode, voucher of voucher kunt invoeren. De korting wordt dan onmiddellijk afgewikkeld met het totale bedrag van uw bestelling.