korting-code.be
Home Categorieën 24Dealstore

24Dealstore Kortingscode

24Dealstore promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Op de voucher pagina van 24Dealstore vind je naast de huidige 24Dealstore Kortingscode nog andere 24Dealstore promotiecode - en spaaracties uit de online winkel. Korting-code.be brengt je de beste en exclusieve 24Dealstore kortingsbon en actiecode, ongeacht de tijd van het jaar. Je zult er hier zeker een vinden, zolang je maar nodig hebt. Bespaar in Juli 2020 en geniet van tot wel 15% korting.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Wanneer komt mijn bestelling?
Wij streven ernaar om uw bestelling binnen zeven dagen aan uw huis te leveren. Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail.
Ik heb een onvolledige of onjuiste levering ontvangen. Kan dit weer geleverd worden?
Blijkbaar ging er iets mis bij het verwerken van uw bestelling. Wij sturen u natuurlijk de juiste volgorde. U kunt uw incorrecte Levering Gratis retourneren door de retourprocedure te volgen. In het geval van een onvolledige levering, adviseren wij u om contact op te nemen met [email protected] Daarna sturen we meteen het ontbrekende product.
Zijn de verzendkosten gratis of niet? De advertentie zegt dat het gratis is, maar de kosten worden in rekening gebracht?
Dit hangt volledig af van de verzenddienst. Dit wordt natuurlijk altijd beschreven met het product.
Waarom duurt een bestelling naar België zo lang voor 24DEALSTORE?
Orders naar België worden verzonden met Bpost. Deze moeten na vier tot vijf dagen bij u thuis worden afgeleverd. Is dat niet het geval? Neem dan contact op [email protected]
Verzendkosten
De verzendkosten voor de meeste producten zijn gratis, als het gratis is wordt dit ook vermeld op de productpagina.