korting-code.be
Home Categorieën 3 SUISSES

3 Suisses Kortingscode

3 SUISSES promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Geniet van geweldige koopjes met 50 3 Suisses Kortingscode & aanbiedingen voor Juli 2020. Welkom bij het kiezen van de meest uitgebreide selectie kwaliteitsproducten van 3 SUISSES tegen groothandelsprijzen online bij Korting-code.be. Het is tijd om de beste 3 SUISSES promotiecode & kortingsbon in te wisselen en tot 80% op je bestelling te besparen.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Een terugkeer of een ruil?
Op 3 SUISES heeft u 14 dagen na ontvangst van uw bestelling om een item dat niet bij u past terug te sturen.
Goed nieuws. Wij bieden u de kosten van terugkeer als u kiest voor een restitutie bij aankoop bestelling. Anders blijven de retourkosten van 2,99 € uw verantwoordelijkheid en worden ze rechtstreeks afgetrokken van de restitutie die u zal bereiken. Als u uw item wilt ruilen, hoeft u alleen maar een nieuwe bestelling direct op de site te bestellen met uw voucher. Dit zal verschijnen op uw persoonlijke ruimte zodra uw terugkeer is verwerkt.
Levering is op afspraak via e-mail en SMS. In het geval van afwezigheid tijdens de levering, een bericht van doorgang met de telefoon van de bezorger kunt u akkoord gaan met een nieuwe datum van levering. In het geval van uw afwezigheid tijdens de leverings afspraak, kunt u worden gevraagd voor de herbezorging Vergoedingen.
HOE DE LEVERING VAN MIJN PAKKET TE VOLGEN?
Volg uw pakket op elk moment door in te loggen op uw persoonlijke ruimte op 3 SUISSES.fr of direct op de website van onze partner www.laposte.fr/colissimo . Aarzel niet om ze te bellen op 09 72 72 12 13.