korting-code.be
Home Categorieën 3 SUISSES

3 Suisses Kortingscode

3 SUISSES promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2021

Geniet van geweldige koopjes met 26 3 Suisses Kortingscode & aanbiedingen voor Juli 2021. Welkom bij het kiezen van de meest uitgebreide selectie kwaliteitsproducten van 3 SUISSES tegen groothandelsprijzen online bij Korting-code.be. Het is tijd om de beste 3 SUISSES promotiecode & kortingsbon in te wisselen en tot 70% op je bestelling te besparen.

 • Alle
 • Code
 • Kortingen
 • Gratis verzending

FAQ's for 3 SUISSES

 • Hoe gebruik ik mijn 3 SUISSES kortingsbon online?

  Voeg allereerst de gewenste artikelen toe aan het winkelmandje op 3suisses.be. Nadat u de afrekenpagina heeft geopend, moet u een invoervak ​​voor een couponcode vinden en uw 3 SUISSES kortingscode invoeren. om er zeker van te zijn dat uw 3 SUISSES kortingsbon succesvol geactiveerd is, vergeet niet op "Toepassen" te klikken en controleer of de totale prijs van uw 3 SUISSES bestelling gewijzigd is.

 • Heeft 3 SUISSES werkende kortingsbon?

  Ja. Momenteel mogen kortingscode op verschillende soorten 3 SUISSES -goederen worden toegepast op de officiële website. hier wordt een korte richtlijn gegeven om kortingsbon te vinden: bezoek het Korting-code.be, zoek het zoekvak in het midden van de homepagina en voer de gewenste 3 SUISSES in het zoekvak in en klaar! Een aantal 3 SUISSES promotiecode wordt weergegeven op de nieuwe webpagina, zodat u kunt kiezen.

 • Heeft 3 SUISSES verkoopevenementen?

  Ja, klanten de ultieme winkelervaring bieden is altijd een van de belangrijkste missies van 3 SUISSES geweest. De reguliere verkoopevenementen zullen worden gehouden in overeenstemming met de promotiestrategie van de 3 SUISSES van het jaar. als klanten meer willen weten over de verkoopevenementen van 3 SUISSES en voor specifieke details, bezoek dan de officiële pagina van 3suisses.be!

Er zijn veel bespaartips op onze website

Een terugkeer of een ruil?
Op 3 SUISES heeft u 14 dagen na ontvangst van uw bestelling om een item dat niet bij u past terug te sturen.
Goed nieuws. Wij bieden u de kosten van terugkeer als u kiest voor een restitutie bij aankoop bestelling. Anders blijven de retourkosten van 2,99 € uw verantwoordelijkheid en worden ze rechtstreeks afgetrokken van de restitutie die u zal bereiken. Als u uw item wilt ruilen, hoeft u alleen maar een nieuwe bestelling direct op de site te bestellen met uw voucher. Dit zal verschijnen op uw persoonlijke ruimte zodra uw terugkeer is verwerkt.
Levering is op afspraak via e-mail en SMS. In het geval van afwezigheid tijdens de levering, een bericht van doorgang met de telefoon van de bezorger kunt u akkoord gaan met een nieuwe datum van levering. In het geval van uw afwezigheid tijdens de leverings afspraak, kunt u worden gevraagd voor de herbezorging Vergoedingen.
HOE DE LEVERING VAN MIJN PAKKET TE VOLGEN?
Volg uw pakket op elk moment door in te loggen op uw persoonlijke ruimte op 3 SUISSES.fr of direct op de website van onze partner www.laposte.fr/colissimo . Aarzel niet om ze te bellen op 09 72 72 12 13.