korting-code.be

Adidas Kortingscode

Adidas promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt November 2020

Op de voucher pagina van Adidas vind je naast de huidige Adidas Kortingscode nog andere Adidas Promotiecode - en spaaracties uit de online winkel. Korting-code.be brengt je de beste en exclusieve Adidas Coupon en Actiecode, ongeacht de tijd van het jaar. Je zult er hier zeker een vinden, zolang je maar nodig hebt. Bespaar in November 2020 en geniet van tot wel 60% korting.

 • Alle
 • Code
 • Kortingen
 • Gratis verzending
 • Black Friday

FAQ's for Adidas

 • Hoe gebruik ik mijn Adidas Coupon online?

  Hieronder is de manier om uw Adidas Promotiecode te gebruiken: Voeg uw favoriete goederen toe aan het winkelwagentje Adidas, klik op de afrekenknop en u moet inloggen op uw eigen adidas.be -account nadat u de nieuwe pagina heeft geopend. op de afrekenpagina vind je een veld waar je de Adidas Kortingscode moet invoeren, je code moet plakken en op Toepassen moet klikken, dan kun je genieten van je korting!

 • Heeft Adidas werkende Coupon?

  Ja. Adidas staat Kortingscode toe op een verscheidenheid aan producten op zijn officiële website. Hier is een korte instructie om de Adidas Coupon te vinden: bezoek de homepage van Korting-code.be, voer de Adidas in de zoekbalk in en klaar! een lijst van Adidas Promotiecode wordt getoond op de nieuwe pagina en gebruik ze gewoon om te genieten van de speciale korting op adidas.be!

 • Heeft Adidas verkoopevenementen?

  Ja, Adidas biedt klanten verschillende soorten kortingen, en de regelmatig gehouden verkoopevenementen zijn daar een van. Adidas biedt een verscheidenheid aan promoties voor afzonderlijke producten en sitekortingen bij elk verkoopevenement. bij speciale festivals Adidas Kortingscode kunt u genieten van diverse kortingen. Sommige van de Adidas producten die het hele jaar door zonder enige korting verkrijgbaar zijn, krijgen ook korting bij bepaalde verkoopevenementen.

Er zijn veel bespaartips op onze website

Aanvoer: het moment van uw bestelling te leveren, is afhankelijk van het soort product dat u bestelt, uw afleveradres en de levering gekozen methode. Tijdens de verkoop en promotie tijd gebruikt, kan de levering iets langer duren dan verwacht. Verzenden is gratis voor bestellingen boven de € 50. adidas.be kan alleen verzonden worden naar België.
Returns: geef uw online bestelling binnen 30 dagen (of 14 dagen * voor beperkte producten zoals YEEZY) van de ontvangst van uw bestelling zonder enige reden. Als u items van de ene bestelling hebben ontvangen in percelen voor de terugkeer periode van 30 dagen vanaf de dag dat u het laatste pakket ontvangen. Om ervoor te zorgen dat Adidas uw geretourneerde artikelen vol terugbetalen, retourneer het in een geschikte container en als de producten niet worden gebruikt, versleten of beschadigd als gevolg van de behandeling dan wat nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen . Items gekocht via de online shop kunnen niet geretourneerd of geruild in een winkel.
Hoe kan ik mijn voucher gebruiken? Met een voucher krijgt u een korting als je producten te kopen via de adidas Online Store. Hier is hoe u uw korting te claimen:
Kies een product (een artikel dat van toepassing is op een kortingsbon) in de online winkel.
Ga naar je boodschappentas door te klikken op de 'check out' knop aan de bovenkant van het scherm.
Klik op Enter promo code 'onder uw bestellijst.
een veld tijdschrift wordt weergegeven. Vul uw voucher code in het vak en klik op Toepassen.