korting-code.be

Adidas Kortingscode

Adidas promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt December 2021

Op de voucher pagina van Adidas vind je naast de huidige Adidas Kortingscode nog andere Adidas Promotiecode - en spaaracties uit de online winkel. Korting-code.be brengt je de beste en exclusieve Adidas Coupon en Actiecode, ongeacht de tijd van het jaar. Je zult er hier zeker een vinden, zolang je maar nodig hebt. Bespaar in December 2021 en geniet van tot wel 60% korting.

 • Alle
 • Code
 • Kortingen
 • Gratis verzending

FAQ's for Adidas

 • Hoe gebruik ik mijn Adidas Coupon online?

  Instructie voor het gebruik van Adidas Promotiecode voor een speciale korting voor uw aankoop: 1) Log in / meld u aan bij adidas.be. 2) Kies je favoriete Adidas -producten en voeg ze toe aan de Shooping Bag. 3) Ga naar de kassa van Adidas en vind een vakje met de tekst "promocode toevoegen" onderaan de pagina. 4) Typ uw Adidas Coupon in het vak en klik op "Toepassen".

 • Heeft Adidas werkende Coupon?

  Ja. Een aantal Adidas Kortingscode die kunnen worden toegepast om een ​​verscheidenheid aan items te kopen op adidas.be, is momenteel beschikbaar op Korting-code.be. Om die Coupon te weten te komen, wordt u aangeraden eerst [SITEOMAIN] te bezoeken. er is een opvallende zoekbalk in het midden van de homepagina bij Korting-code.be waar je Adidas kunt invoeren om Promotiecode te vinden. Na het invoeren, wordt een lijst van Adidas Promotiecode getoond die u kunt kiezen in overeenstemming met uw eigen aankoopdoel.

 • Heeft Adidas verkoopevenementen?

  Ja, Adidas zal altijd de kernbelangen van zowel nieuwe als oude klanten dienen. Om klanten dus grotere kortingen te bieden, zal Adidas inderdaad het hele jaar door regelmatig enkele promotionele verkoopevenementen organiseren. en u kunt meer gedetailleerde informatie over de promotionele activiteiten van Adidas vinden op Korting-code.be.

Er zijn veel bespaartips op onze website

Aanvoer: het moment van uw bestelling te leveren, is afhankelijk van het soort product dat u bestelt, uw afleveradres en de levering gekozen methode. Tijdens de verkoop en promotie tijd gebruikt, kan de levering iets langer duren dan verwacht. Verzenden is gratis voor bestellingen boven de € 50. adidas.be kan alleen verzonden worden naar België.
Returns: geef uw online bestelling binnen 30 dagen (of 14 dagen * voor beperkte producten zoals YEEZY) van de ontvangst van uw bestelling zonder enige reden. Als u items van de ene bestelling hebben ontvangen in percelen voor de terugkeer periode van 30 dagen vanaf de dag dat u het laatste pakket ontvangen. Om ervoor te zorgen dat Adidas uw geretourneerde artikelen vol terugbetalen, retourneer het in een geschikte container en als de producten niet worden gebruikt, versleten of beschadigd als gevolg van de behandeling dan wat nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen . Items gekocht via de online shop kunnen niet geretourneerd of geruild in een winkel.
Hoe kan ik mijn voucher gebruiken? Met een voucher krijgt u een korting als je producten te kopen via de adidas Online Store. Hier is hoe u uw korting te claimen:
Kies een product (een artikel dat van toepassing is op een kortingsbon) in de online winkel.
Ga naar je boodschappentas door te klikken op de 'check out' knop aan de bovenkant van het scherm.
Klik op Enter promo code 'onder uw bestellijst.
een veld tijdschrift wordt weergegeven. Vul uw voucher code in het vak en klik op Toepassen.