korting-code.be

Adidas Kortingscode

Adidas promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2021

Op de voucher pagina van Adidas vind je naast de huidige Adidas Kortingscode nog andere Adidas Promotiecode - en spaaracties uit de online winkel. Korting-code.be brengt je de beste en exclusieve Adidas Coupon en Actiecode, ongeacht de tijd van het jaar. Je zult er hier zeker een vinden, zolang je maar nodig hebt. Bespaar in Juli 2021 en geniet van tot wel 60% korting.

 • Alle
 • Code
 • Kortingen
 • Gratis verzending

FAQ's for Adidas

 • Hoe gebruik ik mijn Adidas Coupon online?

  U moet zich eerst aanmelden of inloggen op uw bestaande adidas.be -account. Nadat u uw bestelling op adidas.be heeft geplaatst, zou een invoervak ​​met de naam "promocode" of iets dergelijks onder uw Adidas boodschappenlijst moeten staan. voer je Adidas Coupon in het veld in en klik op "Toepassen" om het in te wisselen.

 • Heeft Adidas werkende Coupon?

  Ja. Een groot aantal van Adidas Kortingscode die kunnen worden toegepast om de meeste items op adidas.be te kopen, zijn nu beschikbaar op Korting-code.be. Meer specifiek kunnen die nuttige Coupon worden gevonden nadat je Korting-code.be hebt bezocht. typ de Adidas die je leuk vindt in de zoekbalk en op de nieuwe pagina vind je een lijst met Adidas Promotiecode met verschillende soorten kortingen voor je. Kies gewoon degene die het meest geschikt voor u zijn en bezoekt de adidas.be om ze toe te passen!

 • Heeft Adidas verkoopevenementen?

  Ja, regelmatige verkoopevenementen zijn het hele jaar door een van de onmisbare promotieactiviteiten voor Adidas. Bovendien bespaart Korting-code.be kopers van Adidas meestal ongeveer $6 per bestelling, met de exclusieve Adidas Coupon voor verkoopevenementen kunnen klanten meer besparen! ga nu je favoriete Adidas -producten kopen!

Er zijn veel bespaartips op onze website

Aanvoer: het moment van uw bestelling te leveren, is afhankelijk van het soort product dat u bestelt, uw afleveradres en de levering gekozen methode. Tijdens de verkoop en promotie tijd gebruikt, kan de levering iets langer duren dan verwacht. Verzenden is gratis voor bestellingen boven de € 50. adidas.be kan alleen verzonden worden naar België.
Returns: geef uw online bestelling binnen 30 dagen (of 14 dagen * voor beperkte producten zoals YEEZY) van de ontvangst van uw bestelling zonder enige reden. Als u items van de ene bestelling hebben ontvangen in percelen voor de terugkeer periode van 30 dagen vanaf de dag dat u het laatste pakket ontvangen. Om ervoor te zorgen dat Adidas uw geretourneerde artikelen vol terugbetalen, retourneer het in een geschikte container en als de producten niet worden gebruikt, versleten of beschadigd als gevolg van de behandeling dan wat nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen . Items gekocht via de online shop kunnen niet geretourneerd of geruild in een winkel.
Hoe kan ik mijn voucher gebruiken? Met een voucher krijgt u een korting als je producten te kopen via de adidas Online Store. Hier is hoe u uw korting te claimen:
Kies een product (een artikel dat van toepassing is op een kortingsbon) in de online winkel.
Ga naar je boodschappentas door te klikken op de 'check out' knop aan de bovenkant van het scherm.
Klik op Enter promo code 'onder uw bestellijst.
een veld tijdschrift wordt weergegeven. Vul uw voucher code in het vak en klik op Toepassen.