korting-code.be
Home Categorieën American Express

American Express Kortingscode

American Express promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Augustus 2020

Dankzij de American Express Kortingscode & Coupon kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 30% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van American Express.Deze fantastische American Express Promotiecode zijn slechts tijdelijk geldig, dus shop nu om meer te besparen in Augustus 2020.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

WAAR KAN IK MIJN AMERICAN EXPRESS CARD GEBRUIKEN?
American Express Card is welkom op een groot aantal plaatsen waar u dagelijks op kunt rekenen en u kunt uw kaart op veel andere manieren gebruiken.
IK WIL EEN HANDELAAR OM AMERICAN EXPRESS CARDS TE ACCEPTEREN. WAT KAN IK DOEN?
American Express is altijd bereid om een ​​verzoek in te dienen om verkopers te vragen om American Express-kaarten te accepteren. Bel het nummer op de achterkant van uw kaart en verstrek de informatie aan een medewerker van de klantenservice of verken meer plaatsen waar uw American Express welkom is.
HOE KAN IK AANVRAGEN VOOR EEN AMERICAN EXPRESS CARD?
Neem voor het aanvragen van een American Express-kaart contact op met een financiële instelling die een licentie heeft voor het uitgeven van een American Express-kaart. U kunt contactinformatie vinden voor de verschillende financiële instellingen die een licentie hebben voor het uitgeven van American Express-kaarten hieronder:
American Express International Inc, AEON Credit Service (Azië) Co., Ltd, Citibank (Hong Kong) Limited, DBS Bank (Hong Kong) Limited en Standard Chartered Bank (Hong Kong) Limited.