korting-code.be
Home Categorieën American Express

American Express Kortingscode

American Express promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt November 2020

Dankzij de American Express Kortingscode & Coupon kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 20% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van American Express.Deze fantastische American Express Promotiecode zijn slechts tijdelijk geldig, dus shop nu om meer te besparen in December 2020.

 • Alle
 • Code
 • Kortingen
 • Gratis verzending
 • Cyber Monday

FAQ's for American Express

 • Hoe gebruik ik mijn American Express Coupon online?

  Voeg allereerst de gewenste artikelen toe aan het winkelmandje op mgmee.americanexpress.com. Nadat u de afrekenpagina heeft geopend, moet u een invoervak ​​voor een couponcode vinden en uw American Express Kortingscode invoeren. om er zeker van te zijn dat uw American Express Coupon succesvol geactiveerd is, vergeet niet op "Toepassen" te klikken en controleer of de totale prijs van uw American Express bestelling gewijzigd is.

 • Heeft American Express werkende Coupon?

  Ja. Een aantal American Express Kortingscode die kunnen worden toegepast om een ​​verscheidenheid aan items te kopen op mgmee.americanexpress.com, is momenteel beschikbaar op Korting-code.be. Om die Coupon te weten te komen, wordt u aangeraden eerst [SITEOMAIN] te bezoeken. er is een opvallende zoekbalk in het midden van de homepagina bij Korting-code.be waar je American Express kunt invoeren om Promotiecode te vinden. Na het invoeren, wordt een lijst van American Express Promotiecode getoond die u kunt kiezen in overeenstemming met uw eigen aankoopdoel.

 • Heeft American Express verkoopevenementen?

  Ja, klanten verschillende winkelkortingen bieden is een van de wensen van American Express. En de regelmatig gehouden verkoopactiviteiten zullen een van de beste manieren zijn voor American Express om dit doel te bereiken. tijdens de verkoopevenementen worden speciale kortingen en American Express Coupon verstrekt aan de oude en nieuwe klanten van het merk. Vergeet daarom niet om Korting-code.be te bladeren tijdens de periode van verkoopevenementen om American Express exclusief Kortingscode te vinden!

Er zijn veel bespaartips op onze website

WAAR KAN IK MIJN AMERICAN EXPRESS CARD GEBRUIKEN?
American Express Card is welkom op een groot aantal plaatsen waar u dagelijks op kunt rekenen en u kunt uw kaart op veel andere manieren gebruiken.
IK WIL EEN HANDELAAR OM AMERICAN EXPRESS CARDS TE ACCEPTEREN. WAT KAN IK DOEN?
American Express is altijd bereid om een ​​verzoek in te dienen om verkopers te vragen om American Express-kaarten te accepteren. Bel het nummer op de achterkant van uw kaart en verstrek de informatie aan een medewerker van de klantenservice of verken meer plaatsen waar uw American Express welkom is.
HOE KAN IK AANVRAGEN VOOR EEN AMERICAN EXPRESS CARD?
Neem voor het aanvragen van een American Express-kaart contact op met een financiële instelling die een licentie heeft voor het uitgeven van een American Express-kaart. U kunt contactinformatie vinden voor de verschillende financiële instellingen die een licentie hebben voor het uitgeven van American Express-kaarten hieronder:
American Express International Inc, AEON Credit Service (Azië) Co., Ltd, Citibank (Hong Kong) Limited, DBS Bank (Hong Kong) Limited en Standard Chartered Bank (Hong Kong) Limited.