korting-code.be
Home Categorieën Bax Shop

Bax Shop Kortingscode

Bax Shop promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Dankzij de Bax Shop Kortingscode & Coupon kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 70% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Bax Shop.Deze fantastische Bax Shop Promotiecode zijn slechts tijdelijk geldig, dus shop nu om meer te besparen in Juli 2020.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Bij Bax Music kunt u uw bestelling op verschillende manieren laten verzenden en bezorgen.
Als een product op voorraad is en je het voor 23.00 uur bestelt, ontvang je het morgen. Als u op zaterdag of zondag bestelt, wordt uw bestelling dinsdag geleverd.
Als uw bestelling uit veel grote en / of zware producten bestaat (zoals truss, luidsprekers, flightcases of grote hoeveelheden vloeistoffen), verandert Bax Music het in een vrachtzending. Een vrachtzending wordt meestal per pallet verzonden vanwege de grootte en het gewicht. Je bestelling wordt bij de deur op de begane grond afgeleverd. De vervoerder neemt de pallet niet terug.
Als u producten wilt retourneren die samen minder dan 30 kg wegen, kunt u ze gratis retourneren via een Postkantoor van Bpost. Daar kunt u een medewerker aanspreken die u zal helpen met het verwerken van de retourzending. Vermeld in ieder geval duidelijk dat het een teruggave betreft voor Bax Music / Bax-shop, om in aanmerking te komen voor gratis retourneren.