korting-code.be
Home Categorieën Van Kooten

Blokhutvillage Kortingscode

Van Kooten promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Bent u op zoek naar de beste prijs voor de beste Van Kooten producten? Vind veel actieve Blokhutvillage Kortingscode, promotiecode en deals van Korting-code.be en ontvang je items tegen een gereduceerde prijs. Bezoek ons nu om te beginnen met besparen → tot 30% korting! Mis nooit meer een geweldige kans om met minder moeite een koopje te vinden.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

U kunt op drie manieren bestellen bij Blokhutvillage: in onze webshop, telefonisch en in een van onze winkels. Ga naar contact voor alle details. Er zijn geen extra kosten, op voorwaarde dat uw bestelling minimaal € 950 inclusief btw is. Wij bezorgen uw aankoop volledig gratis op het gewenste adres. Voor kleinere bestellingen en voor bezorging op de Waddeneilanden, brengen wij bezorgkosten in rekening. Deze worden u vooraf aangekondigd. In onze winkels kunt u eenvoudig contant en met een pin betalen.
Bij Blokhutvillage kunt u uw aankoop binnen 7 kalenderdagen gratis aan ons retourneren. Zorg ervoor dat alle onderdelen van uw aankoop onbeschadigd en compleet zijn. Na het plaatsen of uitpakken van de bestelling vervalt deze optie. U kunt eenvoudig met iDeal betalen via de website, tenzij anders aangegeven bij uw bestelling. U kunt natuurlijk ook een bankbetaling doen of betalen bij aflevering (onder rembours). Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang updates over kortingen en aanbiedingen.