korting-code.be
Home Categorieën Boudewijnseapark

Boudewijnseapark Kortingscode

Boudewijnseapark promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Augustus 2020

Boudewijnseapark dient als een toonaangevend merk dat synoniem staat voor fantastische producten en klantvriendelijke service. Als u Boudewijnseapark items tegen de laagste kosten wilt kopen, vindt u hier de nieuwste Boudewijnseapark Kortingscode & Promotiecode voor kortingen tot 68%. Wat u ook wilt kopen, er is altijd een kans dat Korting-code.be u de beste Boudewijnseapark Coupon kan geven. Het professionele team van medewerkers kiest altijd zorgvuldig de meest lucratieve Boudewijnseapark aanbiedingen voor u.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Tijdens het zomerseizoen betaalt u voor een all-in ticket. Dit ticket geeft toegang tot alle shows, attracties binnen (Bobo ' binnen) en buiten en de Bobo AquaSplash waterpark. De indoor van Bobo is alleen tijdens het winterseizoen afzonderlijk te bezichtigen. Tijdens het zomerseizoen betaalt u voor een all-in ticket. Dan heb je toegang tot alle shows, attracties binnen (Bobo 's binnen) en buiten en de Bobo AquaSplash waterpark. U betaalt voor een all-in ticket tijdens het zomerseizoen. Dit ticket geeft toegang tot alle shows, attracties binnen (Bobo ' binnen) en buiten en de Bobo AquaSplash waterpark.
Er is een openbare spoeldouche op het gazon rond de AquaSplash van Bobo. Er zijn geen douchecabines. Er is een kleedkamer op het gazon. Dit is alleen voor snelle dressing en uitkleden, niet om kleding of dingen achter te laten. Er zijn toiletten in en naast het restaurant tegenover het waterpark.
De parkeerplaats is altijd te betalen. U geen reservering maken of een ticket online kopen. Dit is alleen mogelijk op de dag van uw bezoek in het Park.