korting-code.be

Bruut Kortingscode

Bruut promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Winkel online bij Bruut met exclusieve Bruut Kortingscode: update uw Bruut essentials voor minder door de top Bruut kortingsbon van vandaag: Tot 80% Korting in De Sale in te wisselen. Mis nooit een kans om meer geld te besparen voordat Bruut promotiecode voor altijd verdwijnt. Onderneem nu actie en bespaar tot 80%!

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Met Bruut kunt u kiezen hoe en waar u het pakket wilt laten bezorgen, maar de kosten hangen af ​​van uw keuze. Alle bestellingen van meer dan € 100 komen in aanmerking voor gratis verzending in Nederland. Als u wilt dat uw bestelling de volgende dag in Nederland wordt bezorgd, bestelt u vóór 17.00 uur. De levertijd voor internationale bestellingen varieert van 2 - 10 dagen.
Via uw Track & Trace-nummer kunt u in realtime zien waar uw pakket zich bevindt. Als u geen e-mail met uw Track & Trace-nummer hebt ontvangen of als het nummer onjuist is, neem dan contact met ons op en wij zullen ons best doen om te zien waar het pakket zich bevindt. U kunt uw product gemakkelijk ruilen binnen 14 dagen na levering. U kunt een retour maken door een Bruut-account aan te maken met het e-mailadres van uw aankoop. Ga vervolgens naar uw account en stuur een retour. Houd er rekening mee dat de verzendkosten niet worden vergoed.