korting-code.be

Cofaro Kortingscode

Cofaro promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Mei 2020

Vind uw nieuwe producten voor elke gelegenheid tegen een lage prijs met Cofaro Kortingscode en Coupon. Wanneer u uw producten heeft geselecteerd en in de winkelwagen bent aangekomen, gaat u naar de kassa. In de laatste stap van de bestelling kunt u ook uw Cofaro Promotiecode invoeren om opnieuw op te slaan. Krijg snel 15% korting met deze Cofaro Promotiecode en Kortingsbon. Klik hier en ontdek uw favoriete Cofaro producten en ontvang kortingen op tal van geselecteerde merken.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Bij Cofaro wordt de verwachte levertijd voor elk product aangegeven. De levertijd begint na ontvangst van betaling. Als de levertijd langer is dan aangegeven op de site, zullen wij u hierover informeren. Alle prijzen zijn, zoals vermeld op de site, inclusief btw. Dit is inderdaad mogelijk, tijdens het plaatsen van de bestelling heeft u de mogelijkheid om een ​​ander afleveradres toe te voegen. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld uw bestelling op uw werk wilt laten bezorgen. Op deze manier kunt u precies zien wat de status van uw bestelling is en waar het pakket zich bevindt.

Bij Cofaro kan Cofaro.com u helaas geen brochures sturen. U kunt dit via e-mail aanvragen op de websites van verschillende fabrikanten. De verzendkosten bedragen 4,95 euro voor bestellingen tot 50 euro. Voor bestellingen van meer dan 50 euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Dit geldt voor beide leveringen in Nederland en België. De verwachte levertijd wordt voor elk product aangegeven. Als je nog vragen hebt over de levertijd, neem dan contact op met de klantenservice op +31 (0) 43-4081949. De vermelde verwachte levertijd begint na ontvangst van betaling. Alle leveringen vinden plaats met PostNL of DPD. Ze bezorgen uw bestelling overdag op het door u opgegeven verzendadres.