korting-code.be
Home Categorieën Cosmania

Cosmania Kortingscode

Cosmania promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Op de voucher pagina van Cosmania vind je naast de huidige Cosmania Kortingscode nog andere Cosmania promotiecode - en spaaracties uit de online winkel. Korting-code.be brengt je de beste en exclusieve Cosmania kortingsbon en actiecode, ongeacht de tijd van het jaar. Je zult er hier zeker een vinden, zolang je maar nodig hebt. Bespaar in Juli 2020 en geniet van tot wel 20% korting.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Bij cosmania worden alle bestellingen bij ontvangst verwerkt. Wacht 1 tot 3 werkdagen voor verwerking. Schattingen van verwerking en levertijden zijn exclusief feestdagen of niet-werkdagen. De meeste bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen bezorgd en veel bestellingen worden dezelfde dag verzonden. Tijdens periodes van hoog volume, zoals feestdagen en de lancering van nieuwe producten, kan de verwerking van uw bestelling tot 5 werkdagen duren. Zodra uw bestelling is verzonden, sturen wij u een trackingnummer.
Als u een account bij Cosmania hebt en uw gebruikersnaam werkt niet, voert u uw voornaam, achternaam, e-mailadres en wachtwoord in het gedeelte 'Account maken' op de accountpagina in. Als de cadeaubon aan uw account is gekoppeld, kunt u het saldo controleren met behulp van de link in de e-mail van de cadeaubon. Selecteer Afterpay als betaalmethode bij het plaatsen van een bestelling. U wordt doorgestuurd naar de Afterpay-website om u te registreren en betalingsgegevens te verstrekken (Visa of Mastercard). Gratis levering van bestellingen met een tussenbedrag van $ 40 of meer.