korting-code.be

Etam Kortingscode

Etam promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt April 2019

Wees als eerste op de hoogte van de laatste Etam Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke Etam kortingscode 70% korting! Neem snel een kijkje op de website van Etam om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken!

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Dankzij zijn partner Colissimo (La Poste) bezorgt Etam het adres van uw keuze. U wordt de dag vóór de aflevering van uw pakket automatisch per e-mail op de hoogte gesteld. In geval van afwezigheid op de dag van de eerste presentatie en als de grootte van uw mailbox het niet toestaat om het pakket te deponeren, wordt er een kennisgeving van doorgang gedeponeerd waarin u wordt voorgesteld om de dag en de plaats voor de herlevering te kiezen.
Door Chronopost te kiezen, wordt u de dag na verzending van uw pakket voor 13 uur geleverd. De dag van levering wordt de dag ervoor bevestigd en dankzij de Predict-service hebt u de mogelijkheid om nieuwe afleveringsinstructies te geven in geval van onvoorziene omstandigheden: wijzig de afleverdatum, bezorg het pakket bij een doorzendpunt of bij een buur.
In het geval van terugkeer naar het magazijn is alleen de terugbetaling mogelijk. De terugbetaling gebeurt automatisch na ontvangst van uw pakket. Uw bankrekening wordt direct opnieuw gecrediteerd voor het aantal items dat is geretourneerd via zijn beveiligde betalingspartner Paybox. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling.