korting-code.be
Home Categorieën Expedia

Expedia Kortingscode

Expedia promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Januari 2020

Dankzij de Expedia Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 50% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Expedia.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Boek als lid van Expedia Rewards: Rewards Expedia een gratis account aan en meld u aan voordat je een bericht, zodat u altijd profiteren van de unieke klantervaring door Expedia. Op deze manier herkennen ze je als een lid van Expedia beloningen en tonen zich van hun leden aanbiedingen en bonus promoties als u wilt. U ontvangt ook hun onverstandig aanbiedingen het beste pakket van de dag met vluchten van uw lokale luchthaven met kortingen tot 100% op uw hotel. De besparingen van een vlucht + hotel boeken ten minste gelijk is aan de prijs van een hotel apart geboekt of afzonderlijk geboekte vlucht. Expedia Beloningen kunnen genieten van maximaal 2x zoveel! Wanneer u op reis bent als lid van Expedia Rewards, kunt u nog redden uw frequent flyer punten uit uw luchtvaartmaatschappij in aanvulling op uw Expedia Rewards punten voor in aanmerking komende boekingen.
Reist u met vrienden en familie? Boekt u al uw reizen met Expedia Rewards-account, vindt u alle punten. Maar iedereen steeds hun eigen frequent flyer mijlen sparen. Er zijn geen beperkingen op het aantal personen waarmee u reisprogramma, dus bij elkaar brengen van de groep en het plannen van een reis.
Akzeptierte expedia.be zijn American Express, Dinner Club International, MasterCard, Visa, Visa Electron, CartaSi, Carte Bleue en PayPal.
Expedia heeft geen extra kosten in rekening als u wijzigen of een hotelreservering annuleren