korting-code.be
Home Categorieën Horloge

Horloge Kortingscode

Horloge promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Horloge zet zich in om geweldige merchandise te bieden voor verschillende behoeften van consumenten van over de hele wereld. Bespaar meer met de beste Horloge Kortingscode en koop uw favoriete Horloge producten tegen lage kosten. Profiteer van de Horloge kortingsbon & coupon van vandaag om te besparen op 15%. U hoeft niet te wachten op de aanstaande goedkope promotie, nu kunt u met een simpele klik een verrassende korting en onmiddellijke aanbieding krijgen.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

U kunt uw account aanmelden op horloge om uw factuur- en bestelgegevens te beheren. U kunt gewenste horloges aan uw winkelwagen toevoegen om een bestelling te plaatsen. U kunt betalen met Bancontact / Mr Cash, Afterpay, Cash / Pin (alleen in onze winkels), Betalen met creditcard, PayPal en Betalen via bankoverschrijving.
U kunt uw bestelling volgen in Europa. Ga naar trackyourparcel.eu en log in met uw pakketnummer en postcode. De site geeft vervolgens aan welke koerier is gebruikt en de trackingstatus van uw pakket. Garantie kan alleen worden aangevraagd als een geldig garantiedocument wordt gepresenteerd. De meeste geautoriseerde juweliers en verkooppunten van een merk behandelen uw garantieclaim. Sommige merken vereisen dat u met uw garantieclaim naar het oorspronkelijke verkooppunt gaat. Het horlogeglas valt niet onder de fabrieksgarantie.
Als u een horloge retourneert voor reparatie of een garantieclaim, hoeft u ons alleen het horloge en een geldige garantiekaart of factuur te sturen. We zullen de reparatie niet uitvoeren zonder een garantiekaart of factuur. Als u het product dat u hebt gekocht niet bevalt en u wilt het retourneren voor een terugbetaling of omruiling, moet u het volledige ontvangen product retourneren, inclusief de doos, etiketten en al het papier. Het product moet ongedragen zijn. Voeg het ingevulde retourformulier bij uw zending.