korting-code.be
Home Categorieën INTERSPORT

Intersport Actiecode

INTERSPORT promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Mei 2020

INTERSPORT dient als een toonaangevend merk dat synoniem staat voor fantastische producten en klantvriendelijke service. Als u INTERSPORT items tegen de laagste kosten wilt kopen, vindt u hier de nieuwste Intersport Actiecode & kortingsbon voor kortingen tot 15%. Wat u ook wilt kopen, er is altijd een kans dat Korting-code.be u de beste INTERSPORT kortingscode kan geven. Het professionele team van medewerkers kiest altijd zorgvuldig de meest lucratieve INTERSPORT aanbiedingen voor u.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Op intersport, de INTERSPORT-kaart, is het een volledig programma om u regelmatig te begeleiden bij uw sportactiviteiten. Dankzij deze kaart kunt u genieten van exclusieve aanbiedingen op al uw apparatuur. Direct in uw INTERSPORT-winkel, als deze winkel deelneemt aan het programma. Bovendien is het gratis en kunt u genieten van uw kaart vanaf de eerste aankoop. Elke aankoop levert u punten op, 1 € aankoop is 1 punt. De gespaarde punten worden omgezet in kortingsbonnen. Deze kortingsbon is 3 maanden geldig bij een volgende aankoop naar keuze in een INTERSPORT-winkel die deelneemt aan het programma.
Op intersport.be, Als u hetzelfde item elders tegen een lagere prijs vindt, BETALEN WIJ U HET VERSCHIL.
Het product moet identiek zijn qua model, merk en maat. Het prijsverschil moet binnen 15 dagen na aankoop worden bepaald bij een andere winkel die zich binnen een straal van 20 km bevindt.
Als u van gedachten bent veranderd of als het gekochte product niet meer voldoet aan onze vereisten, zullen we het ruilen of terugbetalen in de vorm van een aankoopbon. Om dit te doen, moet u zich binnen 15 dagen na aankoop en op vertoon van uw aankoopbewijs presenteren in de winkel waar u uw aankoop hebt gedaan. Het ongebruikte of ongedragen product moet natuurlijk worden teruggestuurd naar de originele staat en originele verpakking.