korting-code.be
Home Categorieën Johnbeerens

Johnbeerens Kortingscode

Johnbeerens promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt November 2019

Wees als eerste op de hoogte van de laatste Johnbeerens Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke Johnbeerens kortingscode 50% korting! Neem snel een kijkje op de website van Johnbeerens om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken!

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

In Johnbeerens.com krijg je de beste aanbiedingen en informatie over de nieuwste trends wanneer u zich abonneren op hun nieuwsbrief. U krijgt ook een biosilk gezicht therapie 15ml fles voor € 3,95 vrij als een geschenk.
Johnbeerens.com gebruikt Afterpay als betaalmethode waarbij u betaalt na ontvangst van uw bestelling. Bij betaling nadat u eerst uw bestelling ontvangen en dan betalen de rekening. De betaling wordt dan vergemakkelijkt door Afterpay, bekend van diverse tv-commercials. U ontvangt een factuur digitaal ontvangen voor uw bestelling binnen een paar dagen na de bevalling, op welk tijdstip u slechts gedeeltelijk is betaald zal hebben. Afterpay jaar een evaluatie uit wanneer u de bestelling definitief te plaatsen.
Verzendkosten
Voor bestellingen onder de € 30 de verzending binnen Nederland € 4,95. De verzendkosten voor België bij een bestelling onder de € 30 is € 7,95. Bestellingen worden gratis geleverd in Nederland en België vanaf € 30. Het is niet mogelijk om een ​​pakket te sturen naar een mailbox. Voor professionals in Nederland zijn de verzendkosten € 6,57 ex BTW. Verzending naar België, de verzendkosten € 8,22 ex BTW. Vanaf € 30 Ex BTW, zal de bestelling kosteloos worden verzonden naar België en Nederland.