korting-code.be
Home Categorieën Johnbeerens

Johnbeerens Kortingscode

Johnbeerens promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Mei 2020

Johnbeerens dient als een van de marktleiders vanwege zijn eerlijke waarden, geweldige producten en uitstekende service. Wees als eerste op de hoogte van de laatste Johnbeerens Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke Johnbeerens kortingscode 15% korting! Neem snel een kijkje op de website van Johnbeerens om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken! Als je op zoek bent naar de beste Johnbeerens Promotiecode & Actiecode, kijk dan op deze pagina en vind je favoriete. Neem voor verdere vragen nooit rechtstreeks contact op met Johnbeerens. Kopieer de code en gebruik deze bij het afrekenen, u bespaart veel.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

In Johnbeerens.com krijg je de beste aanbiedingen en informatie over de nieuwste trends wanneer u zich abonneren op hun nieuwsbrief. U krijgt ook een biosilk gezicht therapie 15ml fles voor € 3,95 vrij als een geschenk.
Johnbeerens.com gebruikt Afterpay als betaalmethode waarbij u betaalt na ontvangst van uw bestelling. Bij betaling nadat u eerst uw bestelling ontvangen en dan betalen de rekening. De betaling wordt dan vergemakkelijkt door Afterpay, bekend van diverse tv-commercials. U ontvangt een factuur digitaal ontvangen voor uw bestelling binnen een paar dagen na de bevalling, op welk tijdstip u slechts gedeeltelijk is betaald zal hebben. Afterpay jaar een evaluatie uit wanneer u de bestelling definitief te plaatsen.
Verzendkosten
Voor bestellingen onder de € 30 de verzending binnen Nederland € 4,95. De verzendkosten voor België bij een bestelling onder de € 30 is € 7,95. Bestellingen worden gratis geleverd in Nederland en België vanaf € 30. Het is niet mogelijk om een ​​pakket te sturen naar een mailbox. Voor professionals in Nederland zijn de verzendkosten € 6,57 ex BTW. Verzending naar België, de verzendkosten € 8,22 ex BTW. Vanaf € 30 Ex BTW, zal de bestelling kosteloos worden verzonden naar België en Nederland.