korting-code.be
Home Categorieën Kidz Impulz

Kidz Impulz Kortingscode

Kidz Impulz promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Augustus 2020

Kidz Impulz dient als een toonaangevend merk dat synoniem staat voor fantastische producten en klantvriendelijke service. Als u Kidz Impulz items tegen de laagste kosten wilt kopen, vindt u hier de nieuwste Kidz Impulz Kortingscode & promotiecode voor kortingen tot 23%. Wat u ook wilt kopen, er is altijd een kans dat Korting-code.be u de beste Kidz Impulz kortingsbon kan geven. Het professionele team van medewerkers kiest altijd zorgvuldig de meest lucratieve Kidz Impulz aanbiedingen voor u.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Bij KidZ ImpulZ worden de meeste van onze producten op bestelling gemaakt. Dit heeft te maken met het feit dat we zoveel kleuren aanbieden in combinatie met zoveel maten, dat het vrijwel onmogelijk is om dit allemaal op voorraad te hebben. Bovendien is het ook mogelijk om een ​​naam of kreet op het artikel te laten borduren. Dit alles zorgt voor een iets langere levertijd dan u gewend bent. U ontvangt de bestelling binnen 3-8 werkdagen na betaling. Als u het artikel sneller of voor een bepaalde datum nodig heeft, kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld van de bestelling of ons een e-mail sturen. Zendingen die in een envelop passen (zoals hoezen, banden, gymtassen en luiertassen) worden verzonden als een messenpakket.
Meerdere covers of banden worden door post.nl als een pakket gezien en moeten daarom ook door ons worden afgestempeld.
Bij KidZ ImpulZ vindt verzending van de producten (in de meeste gevallen) plaats via pakketdienst DHLforyou (en via DHL Europlus als u naar een zakelijk adres gaat). Deze keuze heeft te maken met de grootte van onze producten. Als koerier accepteert DHL ook grotere pakketten zonder extra toeslag. Retourzendingen moeten binnen 14 dagen na ontvangst aan KidZ ImpulZ worden gemeld. Retourzendingen moeten per e-mail (voorafgaand aan de retourzending) aan KidZ ImpulZ worden gemeld, waarna aanvullende instructies worden gegeven. Deze betalingsprovider biedt u de keuze uit vele betalingsopties, zoals Ideal, de bankoverschrijving, Bancontact / Mister Cash, Paypal en Sofort. Betalingen via creditcard zijn ook mogelijk en u kunt achteraf betalen via Klarna.