korting-code.be
Home Categorieën Kinepolis

Kinepolis Kortingscode

Kinepolis promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Winkel online bij Kinepolis met exclusieve Kinepolis Kortingscode: update uw Kinepolis essentials voor minder door de top Kinepolis Coupon van vandaag: Kinepolisticket Aan 8,50 Euro Met Deze Code in te wisselen. Mis nooit een kans om meer geld te besparen voordat Kinepolis Promotiecode voor altijd verdwijnt. Onderneem nu actie en bespaar tot 25%!

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

De aankoop van uw bioscoopkaartjes voor de komende filmweek (die op woensdag begint) is mogelijk vanaf dinsdagochtend.
Let op! In weken met vakantie- of brugdagen en tijdens vakantieperioden kan van worden afgeweken. Kaarten voor grote releases of evenementen zijn soms eerder beschikbaar.
Voor een bestelling vanaf € 100,00 is de verzending gratis. Bij een bestelling onder de € 100,00 betaal je € 4,99 verzendkosten (incl. Track & Trace).
Kinepolis biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid om bioscoopvouchers te kopen. Hieraan zijn een aantal verkoopvoorwaarden verbonden, waaronder een geldigheidsperiode.
Kinepolis-bioscoopvouchers zijn geldig vanaf hun aankoop tot en met de vervaldatum voor een film naar keuze in een van de Belgische Kinepolis-bioscopen. De vervaldatum wordt strikt geïnterpreteerd door zijn verkoopsysteem en kan helaas niet worden aangepast. De vervaldatum staat ook duidelijk aangegeven op de bioscoopcheck zelf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
De filmkaart en gezinskaart kunnen ook tegen gunstige voorwaarden worden gekocht. Hieraan zijn ook een aantal verkoopvoorwaarden verbonden, inclusief een geldigheidsperiode.