korting-code.be
Home Categorieën Kleertjes4Kids

Kleertjes4Kids Kortingscode

Kleertjes4Kids promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Augustus 2020

Geniet van geweldige koopjes met 5 Kleertjes4Kids Kortingscode & aanbiedingen voor Augustus 2020. Welkom bij het kiezen van de meest uitgebreide selectie kwaliteitsproducten van Kleertjes4Kids tegen groothandelsprijzen online bij Korting-code.be. Het is tijd om de beste Kleertjes4Kids promotiecode & kortingsbon in te wisselen en tot 15% op je bestelling te besparen.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Bij kleertjes4kids bedragen de verzendkosten voor bezorging binnen Nederland 4,95 euro, ongeacht het aantal artikelen dat u bestelt, per bestelling. De verzendkosten voor België en Duitsland bedragen 6,95 euro. Neem voor andere landen contact met ons op voor de exacte verzendkosten. Wij verzenden via Post NL. Als een bestelling door de brievenbus past, sturen we deze per brief, zodat u niet per se thuis hoeft te zijn om het pakket te ontvangen. Als je je bestelling al hebt betaald, kun je je bestelling niet meer wijzigen. Stuur ons zo snel mogelijk een e-mail om te controleren of uw bestelling nog niet is verzonden en of het mogelijk is. Het is dan het beste om een ​​bestelling opnieuw te plaatsen en in uw 2e bestelling te vermelden met opmerkingen dat u deze samen wilt verzenden. U kunt ook gewoon de 2e bestelling betalen. We sturen ze vervolgens samen en retourneren 1 x 4,45 euro (4,95 euro - 0,50 transactiekosten) aan u. Wij verzenden max. 2 bestellingen samen.
Bij kleertjes4kids, meestal dezelfde werkdag maar uiterlijk 2 werkdagen (na ontvangst van betaling), bieden wij uw bestelling aan bij Post NL waar zij de verzending verzorgen. Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail. indien niet verdisconteerd 60% of hoger, kunnen worden geruild en / of geretourneerd. U kunt dit binnen 2 dagen na ontvangst van uw bestelling aanvragen via [email protected] Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie over ruilen / retourneren.