korting-code.be
Home Categorieën Lacoste

Lacoste Kortingscode

Lacoste promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Lacoste dient als een toonaangevend merk dat synoniem staat voor fantastische producten en klantvriendelijke service. Als u Lacoste items tegen de laagste kosten wilt kopen, vindt u hier de nieuwste Lacoste Kortingscode & Promotiecode voor kortingen tot 60%. Wat u ook wilt kopen, er is altijd een kans dat Korting-code.be u de beste Lacoste Coupon kan geven. Het professionele team van medewerkers kiest altijd zorgvuldig de meest lucratieve Lacoste aanbiedingen voor u.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Betaling
1. Betaling van goederen dient te geschieden via creditcard of bankpas, PayPal of andere middelen vermeld op de betaalpagina. Maestro kaart wordt niet door Lacoste betaling.
2. de volledige betaling prijs inclusief verzendkosten en eventuele extra kosten voor de diensten die u besteld worden afgeschreven van uw kaart of PayPal-rekening op of kort voor de verzending van de producten aan u.
Lacoste verzendkosten zijn als volgt:
Standaard levertijd: nu aangeboden door Lacoste.
Express levering: £ 9,95.
Zij behouden zich het recht voor om een ​​vergoeding voor leveringen aan bepaalde gebieden te maken. Als een vergoeding van toepassing is op uw bestelling, krijgt u een melding van de kassa fase van het bestelproces, voordat u uw bestelling plaatst. Wanneer u verschillende producten bestellen, wordt er slechts één verzendkosten in rekening gebracht.
komt terug
U terug te gaan naar producten die direct via hun website Lacoste. Als u het product in een Lacoste winkel, een andere winkel gekocht, of van een andere website, de producten moeten worden teruggebracht naar de oorspronkelijke site of winkel waar ze zijn gekocht. Houd er rekening mee dat u geen recht heeft op ondergoed en producten op maat van hun Polo Configurator of terug te keren hun zak monogrammen instrument, tenzij de producten defect zijn of anderszins niet geleverd als besteld.