korting-code.be
Home Categorieën Lamp En Licht

Lampenlicht.Be Kortingscode

Lamp En Licht promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt December 2019

Wees als eerste op de hoogte van de laatste Lampenlicht.Be Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke Lamp En Licht kortingscode 88% korting! Neem snel een kijkje op de website van Lamp En Licht om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken!

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Garantie? U ontvangt een 2 jaar garantie op de lamp aankoop van lamp licht. Bij twijfel altijd contact opnemen met hun klantenservice. Als een artikel breekt binnen de garantieperiode van twee jaar, neem dan contact Lamplight klantenservice. Meteen daarna beginnen ze de fix voor jou!
Levering: Wanneer de bestelling en betaling worden ontvangen op vrijdag voor 22:00 uur, ontvangt u uw bestelling ontvangen op zaterdag. Helaas, Lamplight niet leveren op zondag. Bestelt u op zaterdag, zal uw pakket worden afgeleverd op maandag.
Verzending: bestellingen boven de € 50 worden gratis geleverd in België. De verzendkosten zullen variëren van € 4,95 tot € 39,95, afhankelijk van het land van aankoop.
Wanneer je computer crasht tijdens het maken van uw betaling, als je niet een bevestiging e-mail voor uw bestelling hebben ontvangen, zal uw betaling waarschijnlijk mislukken. Ben je bang dat je twee keer betalen? Controleer uw betaalkaart uw bank. In geval van twijfel kunt u contact opnemen Lamplight en zullen samenwerken om een ​​oplossing te vinden!