korting-code.be
Home Categorieën Logitech

Logitech Kortingscode

Logitech promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Op de voucher pagina van Logitech vind je naast de huidige Logitech Kortingscode nog andere Logitech Promotiecode - en spaaracties uit de online winkel. Korting-code.be brengt je de beste en exclusieve Logitech Coupon en Actiecode, ongeacht de tijd van het jaar. Je zult er hier zeker een vinden, zolang je maar nodig hebt. Bespaar in Juli 2020 en geniet van tot wel 75% korting.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?
Logitech accepteren Visa®, MasterCard, Eurocard, American Express en debetkaarten (Maestro en schakelaar). Ze accepteren ook bankoverschrijvingen. Als u ervoor kiest om te betalen via overschrijving, ontvangt u instructies voor na het plaatsen van uw bestelling.
Alle ontvangen op hun servers gegevens worden versleuteld, zodat u kunt er zeker van zijn dat uw credit card gegevens veilig zijn opgeslagen.
Wat is uw teruggave beleid (het beleid is set niet te beperken zet uw wettelijke rechten in het Digital River bepalingen en voorwaarden van de verkoop)?
Alle producten moeten worden teruggezonden binnen 14 kalenderdagen na de datum van levering (exclusief garantie exchange). Voor het rendement van de goederen, Logitech vraagt ​​u telefonisch of per e-mail contact met de klant Logitech: http://www.logitech.com/support.
De retailer verwerkte restitutie na ontvangst van het product, op voorwaarde dat dit niet is beschadigd. De kosten van retourzendingen zijn voor rekening van de klant als de prijs van het product te retourneren is 40 euro of minder, tenzij de goederen worden geretourneerd door een verkeerde levering. Zie voorwaarden van uw dealer voor een gedetailleerde terugkeerbeleid en retouradres.
Uitgebreide terugkeerbeleid voor de feestdagen
Zorgeloos winkelen tijdens de vakantie! Elk jaar vernieuwen zij hun normale terugkeerbeleid van 14 dagen, dus de geschenken die je 15 november - 23 december te kopen voor de feestdagen kan worden geretourneerd voor welke reden dan ook tot en met 31 januari van het volgende jaar. Uw teruggave van de aankoopprijs en de oorspronkelijke verzendkosten.