korting-code.be
Home Categorieën Lolaliza

Lolaliza Kortingscode

Lolaliza promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Geniet van geweldige koopjes met 33 Lolaliza Kortingscode & aanbiedingen voor Juli 2020. Welkom bij het kiezen van de meest uitgebreide selectie kwaliteitsproducten van Lolaliza tegen groothandelsprijzen online bij Korting-code.be. Het is tijd om de beste Lolaliza Promotiecode & Coupon in te wisselen en tot 83% op je bestelling te besparen.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

LEVERING: gratis levering Lola Liza winkels of op een verzameling van bpost.
Gratis levering aan huis via bpost LOLA Love Liza leden of van € 50. Elke bestelling geplaatst tussen 12.00 uur op maandag en donderdag zal de volgende dag worden bezorgd. Elke bestelling geplaatst tussen donderdag en vrijdag zal worden geleverd op zaterdag of maandag afgeleverd bij een verzamelpunt op maandag of geleverd aan de winkel op dinsdag. Elke bestelling geplaatst na 12 uur op vrijdag zal worden geleverd op dinsdag.
CARD E-GIFT: u een e-gift card te kopen online. Dit wordt onmiddellijk verzonden via e-mail naar de persoon van uw keuze.
GIFT CARD: altijd kiezen uit verschillende ontwerpen om het seizoen of gelegenheid aan te passen. Bovendien, unieke e-gift card creëer je door het toevoegen van een persoonlijk bericht.
E-RESERVATIE
• Het e-book is een gratis dienst die kan boeken tot drie items Liza Lola e-shop in de winkel van uw keuze.
• Als de producten beschikbaar zijn, ontvangt u binnen 2 uur na de bevestiging van de winkel via e-mail en sms.
• U probeert de items in de winkel en beslissen al dan niet om ze te kopen. De aankoop en de betaling worden gedaan in de winkel. Uw artikelen zal worden gereserveerd voor twee dagen van je e-book applicatie.
• Deze service is niet beschikbaar tijdens de eerste twee weken van de omzet.
HOE KAN IK BETALEN?
In België en Luxemburg kan betalen met Bancontact, PayPal, Visa, MasterCard en Maestro.
In Frankrijk, betaal je met Visa, MasterCard en PayPal.
In Nederland betaal je met Visa, MasterCard, PayPal, iDeal en AfterPay.