korting-code.be
Home Categorieën Louvre Museum

Louvre Museum Kortingscode

Louvre Museum promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Oktober 2021

Geniet van geweldige koopjes met 2 Louvre Museum Kortingscode & aanbiedingen voor Oktober 2021. Welkom bij het kiezen van de meest uitgebreide selectie kwaliteitsproducten van Louvre Museum tegen groothandelsprijzen online bij Korting-code.be. Het is tijd om de beste Louvre Museum Promotiecode & Coupon in te wisselen en tot 60% op je bestelling te besparen.

 • Alle
 • Code
 • Kortingen
 • Gratis verzending

FAQ's for Louvre Museum

 • Hoe gebruik ik mijn Louvre Museum Coupon online?

  Hieronder is de manier om uw Louvre Museum Promotiecode te gebruiken: Voeg uw favoriete goederen toe aan het winkelwagentje Louvre Museum, klik op de afrekenknop en u moet inloggen op uw eigen louvre.fr -account nadat u de nieuwe pagina heeft geopend. op de afrekenpagina vind je een veld waar je de Louvre Museum Kortingscode moet invoeren, je code moet plakken en op Toepassen moet klikken, dan kun je genieten van je korting!

 • Heeft Louvre Museum werkende Coupon?

  Ja. Louvre Museum staat Kortingscode toe op een aantal items op zijn officiële website. Om de Louvre Museum Promotiecode die u zoekt te vinden, voert u de [MERCHANTENAME] in de zoekbalk van Korting-code.be in en kiest u de Coupon die geschikt zijn voor uw aankoop bij Louvre Museum!

 • Heeft Louvre Museum verkoopevenementen?

  Ja, Louvre Museum veel producten krijgen het hele jaar door korting op de regelmatig gehouden verkoopevenementen. Bij deze promotionele activiteiten zal Louvre Museum ook een groot aantal klanten Kortingscode leveren. klanten kunnen Korting-code.be volgen voor meer gerelateerde informatie. U kunt ook het sociale platform van Louvre Museum volgen voor informatie over Coupon over de verkoopevenementen van Louvre Museum.

Er zijn veel bespaartips op onze website

HOE WORDT JE VOORBEREID VOOR DE BEZOEKERS?
Het Louvre Museum maakt zich zorgen over uw comfort, biedt een reeks diensten om u een kwaliteitsbezoek te bezorgen. Ter plaatse biedt een team van receptionisten, informatiebanken onder de piramide, informatie en advies over het nieuws van het museum, zijn diensten en zijn werking. Vanwege de bouw kunnen de toegangsvoorwaarden tot de State Hall (kamer 711) momenteel moeilijk zijn. De Mona Lisa blijft zichtbaar tijdens de duur van dit werk terwijl een selectie van andere meesterwerken van de kamer wordt gepresenteerd in kamer 713. Het team van het Louvre Museum verontschuldigt zich voor het ongemak.
BIEDEN JULLIE GELEIDE TOURS AAN?
Of je nu voor het eerst komt of regelmatig bent, vind de tour die bij je past, tussen de ruime keuze aan onderwerpen die je wordt voorgesteld. Met de welkomsttour kunt u de beroemdste werken van het museum ontdekken. Je kunt het museum ook rond een bepaald thema uit de kunstgeschiedenis, periode, genre, kunstenaar, collectie of tijdelijke tentoonstellingen verkennen via conferentietours. Als je je kennis over een onderwerp wilt verdiepen, worden er ook cycli aangeboden in 3 sessies. Specifieke activiteiten worden ook aangeboden aan bezoekers met een handicap in verband met de nieuwste collecties of tijdelijke tentoonstellingen: beschrijvende en tactiele bezoeken, bezoeken in Franse gebarentaal, lees- en schrijfbezoeken.