korting-code.be
Home Categorieën Lufthansa

Lufthansa Kortingscode

Lufthansa promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Dankzij de Lufthansa Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 15% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Lufthansa. Het is tijd om iets nieuws voor jezelf te kopen. U kunt nu met minder geld winkelen door Lufthansa Coupon in te wisselen. We updaten de nieuwste Lufthansa Promotiecode & Kortingsbon om u de grootste voordelen te geven in Juli 2020.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Kan ik of Miles sparen met vrienden of familie?
Kilometerstand accounts zijn altijd individueel en daarom kunt u niet uw mijlen over te dragen aan een ander lid mijlenaccount. Echter, je hebt de mogelijkheid om awards voor vrienden of bekenden van uw persoonlijke krediet te verlossen.
Als u wilt Miles elkaar te slaan als familie of vrienden, maakt u een pool van kilometers, bestaande uit 2 volwassenen (18 jaar of ouder) en maximaal 5 kinderen (tussen de 2 en 17 jaar). De Award Miles op alle leden van het zwembad worden gecombineerd in een virtuele kilometers account en alle volwassenen hebben gelijk recht op de kilometerstand krediet te gebruiken, uit te nodigen voor het beheer van kilometers en poolleden. Kinderen hebben geen toegang tot de totale pool Miles hebben; ze kunnen alleen toegang tot de mijl ze hebben zich onafhankelijk verdiend.
Mijlen voor vluchten en uitgaven opstand
Lufthansa airline partners, die alle sterren Alliance-leden en andere Miles & More airline partners zijn onder andere, de Award Miles u hebt verdiend verlossen Flight Awards. Heeft u altijd al eens eerste klas een dag vliegen? Controleer snel uw mijlenaccount en trakteer uzelf op een upgrade op uw volgende vlucht of onmiddellijk bij de reservering, of bij de check-in balie kort voor vertrek.
In de meeste gevallen de prijzen boek dat u online met hun partners. Uw plaatselijke Miles & More team zal ook blij zijn om u te helpen. Ontdek alle luchtvaartmaatschappijen toestaan ​​uw uitgaven Miles op hun website.
Lufthansa Inflight Shopping: Bespaar 10% in mijlen of euro