korting-code.be
Home Categorieën Lululook

Lululook Kortingscode

Lululook promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Lululook dient als een toonaangevend merk dat synoniem staat voor fantastische producten en klantvriendelijke service. Als u Lululook items tegen de laagste kosten wilt kopen, vindt u hier de nieuwste Lululook Kortingscode & Promotiecode voor kortingen tot 15%. Wat u ook wilt kopen, er is altijd een kans dat Korting-code.be u de beste Lululook Coupon kan geven. Het professionele team van medewerkers kiest altijd zorgvuldig de meest lucratieve Lululook aanbiedingen voor u.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

KAN IK EEN UITWISSELING MAKEN?
U moet eerst contact opnemen met het lululook-team binnen de dertig (30) dagen ruil- of restitutieperiode van de branche. Alle producten moeten worden teruggestuurd met de originele verpakking of een omruiling of terugbetaling zal niet worden uitgegeven.
Heeft lululook garantie?
Eerlijkheid wordt op prijs gesteld. Elk product wordt met de hand gecontroleerd door een lid van Lululook Team voordat het wordt verzonden om ervoor te zorgen dat u het beste krijgt. Verslechtering van het natuurlijke product door slijtage en breuk / beschadiging tijdens gebruik is uitsluitend de verantwoordelijkheid van de klant en wordt niet gedekt door onze garanties. Daarom bieden ze tijdelijk geen garantiebeleid. Ze hebben echter een restitutie- of omruilbeleid waarmee u uw product binnen 30 dagen naar ons terug kunt sturen als u niet volledig tevreden bent met onze producten.
WELKE VERZENDINGSMETHODE GEBRUIKT LULULOOK?
Ze bieden gratis verzending wereldwijd aan in de Verenigde Staten: normaal duurt het 9-15 dagen voor redactie van epacket. Naar EU, CA en andere plaats Pakket zijn normaal gesproken duurt 10-25 dagen, verzonden via Hongkong Post of Singapore post met tracking-nummer. Het hebben van langdurige samenwerking met DHL, UPS, EMS, Fedex etc. Als u een artikel bestelt dat geen GRATIS express-verzending aanbiedt, kunt u ervoor kiezen om te upgraden naar express verzending. Raadpleeg de internationale verzendpagina van lululook voor meer informatie over bezorg- en leveringsvoorwaarden.