korting-code.be
Home Categorieën Lululook

Lululook Kortingscode

Lululook promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt December 2019

Dankzij de Lululook Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 15% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Lululook.

Er zijn veel bespaartips op onze website

KAN IK EEN UITWISSELING MAKEN?
U moet eerst contact opnemen met het lululook-team binnen de dertig (30) dagen ruil- of restitutieperiode van de branche. Alle producten moeten worden teruggestuurd met de originele verpakking of een omruiling of terugbetaling zal niet worden uitgegeven.
Heeft lululook garantie?
Eerlijkheid wordt op prijs gesteld. Elk product wordt met de hand gecontroleerd door een lid van Lululook Team voordat het wordt verzonden om ervoor te zorgen dat u het beste krijgt. Verslechtering van het natuurlijke product door slijtage en breuk / beschadiging tijdens gebruik is uitsluitend de verantwoordelijkheid van de klant en wordt niet gedekt door onze garanties. Daarom bieden ze tijdelijk geen garantiebeleid. Ze hebben echter een restitutie- of omruilbeleid waarmee u uw product binnen 30 dagen naar ons terug kunt sturen als u niet volledig tevreden bent met onze producten.
WELKE VERZENDINGSMETHODE GEBRUIKT LULULOOK?
Ze bieden gratis verzending wereldwijd aan in de Verenigde Staten: normaal duurt het 9-15 dagen voor redactie van epacket. Naar EU, CA en andere plaats Pakket zijn normaal gesproken duurt 10-25 dagen, verzonden via Hongkong Post of Singapore post met tracking-nummer. Het hebben van langdurige samenwerking met DHL, UPS, EMS, Fedex etc. Als u een artikel bestelt dat geen GRATIS express-verzending aanbiedt, kunt u ervoor kiezen om te upgraden naar express verzending. Raadpleeg de internationale verzendpagina van lululook voor meer informatie over bezorg- en leveringsvoorwaarden.