korting-code.be
Home Categorieën Lycamobile

Lycamobile Kortingscode

Lycamobile promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Januari 2021

Dankzij de Lycamobile Kortingscode & kortingsbon kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 15% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Lycamobile.Deze fantastische Lycamobile promotiecode zijn slechts tijdelijk geldig, dus shop nu om meer te besparen in Januari 2021.

 • Alle
 • Code
 • Kortingen
 • Gratis verzending

FAQ's for Lycamobile

 • Hoe gebruik ik mijn Lycamobile kortingsbon online?

  Om uw Lycamobile promotiecode in te wisselen, voegt u eerst de producten die u wilt kopen toe aan de Shopping Bag en klikt u op de knop 'Afrekenen'. na het openen van de afrekenpagina, zoek een vakje met de tekst "Voer aanbiedingscode in" of iets dergelijks onder aan de pagina en hier is de plaats waar u uw Lycamobile kortingscode kunt plakken. Klik ten slotte op "Toepassen" en geniet van de speciale kortingen op uw producten op lycamobile.be!

 • Heeft Lycamobile werkende kortingsbon?

  Ja. Lycamobile biedt klanten kortingscode die van toepassing zijn op een groot aantal artikelen op de officiële website. om de Lycamobile promotiecode die u zoekt te vinden, logt u in op Korting-code.be en voert u de [MERCHANTENAME] in de zoekbalk op de homepagina in en kiest u de [MERCHANTENAME] kortingsbon die geschikt is voor uw aankoopbehoefte op [ MERCHANTNAME]!

 • Heeft Lycamobile verkoopevenementen?

  Ja. Elke fan van Lycamobile kijkt uit naar de verkoopevenementen. De missie van Korting-code.be is om klanten alle voorkeursinformatie te geven, en promotiecode van Lycamobile zal ook aan fans worden verstrekt tijdens de periode van de verkoopevenementen van Lycamobile, dus houd het in de gaten!

Er zijn veel bespaartips op onze website

Bij Lycamobile wordt uw simkaart automatisch vergrendeld als u driemaal de verkeerde pincode invoert. In dit geval moet u uw PUK-code invoeren. Uw PUK-code wordt weergegeven op de SIM-kaartletter in uw startpakket. Bewaar deze voor bewaring. Terwijl u in het buitenland bent, hangen de kosten voor bellen en gebeld worden af ​​van waar u bent en waar u naartoe belt. Om het eenvoudig te houden, hebben we de wereld opgedeeld in 5 zones. Elk land valt in één zone. U kunt uw nieuwe Lycamobile-simkaart registreren in een van onze vele verkooppunten. Alle oproepen en sms'en worden in rekening gebracht op uw tegoed, net zoals wanneer u in België bent. We passen de gesprekskosten toe zodra u klaar bent met uw gesprek.
Op Lycamobile kunt u uw voicemail in het buitenland controleren door 0032466001996 te bellen. U wordt gevraagd uw LYCAMOBILE-nummer en uw toegangscode voor voicemail in te voeren. De eenvoudigste manier om uw voucher te crediteren is met behulp van onze nieuwe opwaardeermethode. Kies * 103 * PIN # op uw telefoon en druk op de verzend- / belknop. Met uw Lycamobile-simkaart kunt u bellen en sms'en in heel Europa en de rest van de wereld. Als u onlangs uw handset heeft gekocht, is deze ‘dual-band’ en werkt hij met de meeste van onze roamingpartners. Als u naar Noord-Amerika, Canada of het Caribisch gebied reist, hebt u een tri-band-handset nodig. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw handset voor informatie over met welke GSM-netwerken uw handset werkt.