korting-code.be
Home Categorieën Marks And Spencer

Marks And Spencer Kortingscode

Marks And Spencer promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt December 2019

Wees als eerste op de hoogte van de laatste Marks And Spencer Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke Marks And Spencer kortingscode 60% korting! Neem snel een kijkje op de website van Marks And Spencer om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken!

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Als je kleding Thuis (uitgezonderd meubelen) en schoonheid hebt besteld
Store Collection: het is vrij om te verzamelen in de winkel. Sorteren op 22:00 om uw bestelling ophalen bij een winkel morgen, of kies een dag dat past. Bestellingen kunnen worden afgehaald vanaf 12.00 uur
Verzamel Plus: £ 2,50. Stuur uw bestelling naar een handige Collect Plus afhaallocatie voor £ 2,50. Om drie uur om het morgen te halen.
Standaard levering: £ 3.50 / vrij. Zij bieden gratis binnen 3-5 werkdagen als uw bestelling is meer dan £ 50. Als je niet te besteden £ 50, dan is het aanbod is slechts £ 3,50.
Genomineerd-dag levering: £ 3.99, kies een dag die bij u past. Om 10 uur en zij zullen uw bestelling te laten bezorgen morgen voor slechts £ 3,99.
Timeslot levering: £ 5.99, kies een dag en dit tijdstip die bij u past. Om 10 uur en zij zullen uw bestelling te laten bezorgen morgen voor £ 5,99.
Wat is Sparks?
Sparks, M & S Club-leden. Het is gratis om mee te doen en als je winkel met uw Sparks-kaart (in-store) of rekening (online), u vonken verzamelen. Hoe meer je verzamelt, hoe meer ze kunnen u behandelen. Je zal regelmatig aanbiedingen op de dingen die je liefde te ontvangen en je kunt zelfs een speciale traktatie op je verjaardag te ontvangen. Plus, elke keer dat je winkel met vonken ze doneren 1p door u gekozen goede doel Sparks namens u, zonder extra kosten voor jou. voer afhankelijk van uw Sparks saldo kan ook uitnodigingen voor in-store stijl en smaak en communautaire gebeurtenissen, plus de kans om ervaringen te winnen bij Sparks HQ en daarbuiten-zorg ervoor dat de gaten te houden voor de e-mails van Sparks. U zult ook in staat zijn om de wachtrij om M & S te kopen en te genieten van previews van hun nieuwe lanceringen voor alle anderen springen.
De Sparks loyaliteitsprogramma is een One-Card, een ledenbestand. Ze hebben geen kaarten dupliceren op dezelfde account. Dit komt omdat uw aanbiedingen, prioritaire toegang, en gebeurtenissen worden op maat voor u op basis van uw wensen en het aantal vonken jou.