korting-code.be
Home Categorieën Marksandspencer

Marksandspencer Kortingscode

Marksandspencer promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Februari 2020

Dankzij de Marksandspencer Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 40% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Marksandspencer.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

WAT IS VONKEN?
Sparks is een club markenspenser. Het is gratis om vonken aan te sluiten en wanneer u winkelt met uw vonkenkaart of account, verzamelt u vonken. Hoe meer u verzamelt, hoe meer het bedrijf u behandelt. Je ontvangt regelmatig aanbiedingen voor de items waar je van houdt en misschien krijg je zelfs een speciale traktatie tijdens je verjaardag. U kunt ook in de rij springen om te markeren en omzet te spreiden en te genieten van previews van onze nieuwe lanceringen voor iedereen. En elke keer dat u met vonken winkelt, schenkt het bedrijf voor u een bedrag van 1p aan de door u gekozen liefdadigheidsinstelling zonder enige kosten.
HOE VERZAMEL IK EEN PRODUCT?
Het is gratis om te verzamelen uit de winkel op merk en spenser. Bestel om 22.00 uur vanuit de winkel en ontvang uw bestelling de volgende dag of kies een dag die het beste bij u past. Beschikbare collectiedata worden u duidelijk gemaakt bij het afrekenen. Bestellingen kunnen vanaf 12 uur op de door jou gekozen dag worden verzameld en worden 7 dagen in de winkel bewaard.