korting-code.be
Home Categorieën Mattsleeps

Mattsleeps Kortingscode

Mattsleeps promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt December 2019

Wees als eerste op de hoogte van de laatste Mattsleeps Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke Mattsleeps kortingscode €75 korting! Neem snel een kijkje op de website van Mattsleeps om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken!

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

WAAROM BIEDT U EEN GARANTIE AAN?
Mattsleeps waardeert hun klanten en ze zijn erg belangrijk voor hen, omdat ze willen dat je ten volle van hun Matt geniet en we doen er alles aan om dat mogelijk te maken. Matt wordt echter nog steeds door mensen gemaakt en hoewel het zeer zelden voorkomt, kan het gebeuren dat er iets fout is gegaan. Als dit het geval is, doen we er alles aan om het te repareren!
WAT WORDT NIET GEDEKT DOOR DE GARANTIE?
Mattsleeps bedrijf onjuist gebruik van het product bijvoorbeeld regelmatig gebruik van de matras als springkasteel. Als de reden achter de klacht het gevolg is van omstandigheden die geen verband houden met het product zelf, bijvoorbeeld de inhoud van je vissenkom gieten over Matt, Normale slijtage, A Matt die is gekocht via andere kanalen dan onze officiële verkooppunten, Persoonlijke comfortvoorkeuren, nadat de proefperiode van 120 dagen is geëindigd, Moet worden gevormd door een vochtige kamer of vloer vallen niet onder het bevel.
WAT IS DE DUUR VAN DE GARANTIE?
Vanwege de duurzame materialen die mattsleeps gebruiken, hebben ze zoveel vertrouwen in de superieure kwaliteit van Matt, dat ze daarom niet bang zijn om je 10 jaar garantie te bieden.