korting-code.be
Home Categorieën Megadump Tiel

Megadumptiel Kortingscode

Megadump Tiel promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Mei 2020

Megadump Tiel zet zich in om geweldige merchandise te bieden voor verschillende behoeften van consumenten van over de hele wereld. Bespaar meer met de beste Megadumptiel Kortingscode en koop uw favoriete Megadump Tiel producten tegen lage kosten. Profiteer van de Megadump Tiel kortingsbon & coupon van vandaag om te besparen op 15%. U hoeft niet te wachten op de aanstaande goedkope promotie, nu kunt u met een simpele klik een verrassende korting en onmiddellijke aanbieding krijgen.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Bij megadumptiel worden bijna alle kleine producten verzonden met de PostNL-pakketdienst. De postbode bezorgt het pakket bij u thuis. In het onwaarschijnlijke geval dat u niet thuis bent, probeert de postbode de volgende dag opnieuw. Als niemand weer thuis is, kunt u het pakket de volgende dag ophalen bij het postkantoor. In dit geval laat de postbode een notakaart achter. Alle bestellingen van meer dan € 150 die met iDEAL of Advance Transfer worden betaald, worden gratis verzonden! De verzendkosten voor bestellingen lager dan € 150 zijn afhankelijk van de aard en de grootte van het pakket. Als u uw bestelling in een ander land dan Nederland wilt laten bezorgen, moet u onze klantenservice hierover informeren. Ze informeren naar de mogelijkheden en extra kosten.
Controleer bij megadumptiel de producten altijd zorgvuldig wanneer u uw bestelling ontvangt. In het onwaarschijnlijke geval van schade aan een van de items in uw bestelling, meld dit binnen 48 uur. Hoe eerder u dit meldt, hoe sneller de schade kan worden opgelost. Wij vragen u om foto's te sturen zodat de schade kan worden vastgesteld. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen de 14 dagen bedenktijd aangeven dat u uw aankoop wilt annuleren. Nadat je hebt aangegeven dat je de aankoop staakt, heb je nog 14 dagen om producten te retourneren. Als uw retourzending aan de voorwaarden voldoet (zie hieronder), kunt u het geld terugkrijgen.