korting-code.be
Home Categorieën Microsoft Store

Microsoft Store Kortingscode

Microsoft Store promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Augustus 2020

Dankzij de Microsoft Store Kortingscode & Coupon kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 45% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Microsoft Store.Deze fantastische Microsoft Store Promotiecode zijn slechts tijdelijk geldig, dus shop nu om meer te besparen in Augustus 2020.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

terugbetalingen
Wanneer u een kwalificatie te maken, zal Microsoft het volledige bedrag minus de oorspronkelijke verzend- en administratiekosten crediteren. Terugbetalingen zijn over het algemeen binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van uw product verwerkt en in aanmerking komen voor terugbetaling. De terugbetalingen worden toegepast op de oorspronkelijke betaalmethode. Als u een Microsoft-account of proefperiode, met inbegrip van Xbox Live en Office 365 aangeschaft, raadpleegt u annuleren of uit te schakelen terugkerende facturering abonnement op Microsoft.
Waar we het schip
• De Verenigde Staten Microsoft winkel alleen verzenden naar de VS en Puerto Rico. Te koop in andere landen of regio's, bezoek dan een van de internationale Microsoft winkels.
• Ze hoeven niet naar persoonlijke postbussen, APO-adressen, of Amerikaanse gebiedsdelen buiten Puerto Rico.
• Ze hebben geen verzendkosten aanbevelen aan een P.O. doos; Echter, als je geen andere keus, ze leveren aan P.O. dozen onder de volgende voorwaarden:
Adres één of twee adreslijnen moet een van de volgende varianten bevatten: POBOX #, # POSTALBOX, POSTBOX #, # POSTOFFICEBOX of BOX #, waarbij # is een P.O. Box nummer.
Letters in het adres kunnen hoofdletters of kleine letters zijn.
-Een van de volgende scheiders kunnen worden toegepast tussen de letters. ; : # <> Or ruimte.
-Ze niet leveren aan P.O. Dozen in Puerto Rico.
-Xbox Design Lab schepen FedEx alleen, en kan daarom niet worden gerouteerd naar een P.O. bieden Doos.
• Microsoft heeft een volledige adres voor de levering doeleinden. Landelijke route nummers zijn OK, maar kan leiden tot langere levertijden.
Levertijden en -kosten:
Standard: gratis, duurt 3-7 werkdagen voor de VS levering en 5-7 dagen voor levering Puerto Rico.
Selecteer: $ 4.99 US, duurt tussen de 3-4 werkdagen voor onze leveringen, en het einde van de handel op de vierde werkdag na bestelling dag voor de levering van Puerto Rico.
Express: $ 9.99 Verenigde Staten, het duurt tussen de 2-3 werkdagen voor de Amerikaanse voorraden en het einde van de handel op de derde werkdag na bestelling dag voor de levering van Puerto Rico.
Express: $ 16.99 US, duurt tussen de 1-2 werkdagen voor onze leveringen, en het einde van de handel op de tweede dag op de meeste locaties in de levering Puerto Rico.