korting-code.be
Home Categorieën Microsoft Store

Microsoft Store Kortingscode

Microsoft Store promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Januari 2020

Dankzij de Microsoft Store Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 50% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Microsoft Store.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

terugbetalingen
Wanneer u een kwalificatie te maken, zal Microsoft het volledige bedrag minus de oorspronkelijke verzend- en administratiekosten crediteren. Terugbetalingen zijn over het algemeen binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van uw product verwerkt en in aanmerking komen voor terugbetaling. De terugbetalingen worden toegepast op de oorspronkelijke betaalmethode. Als u een Microsoft-account of proefperiode, met inbegrip van Xbox Live en Office 365 aangeschaft, raadpleegt u annuleren of uit te schakelen terugkerende facturering abonnement op Microsoft.
Waar we het schip
• De Verenigde Staten Microsoft winkel alleen verzenden naar de VS en Puerto Rico. Te koop in andere landen of regio's, bezoek dan een van de internationale Microsoft winkels.
• Ze hoeven niet naar persoonlijke postbussen, APO-adressen, of Amerikaanse gebiedsdelen buiten Puerto Rico.
• Ze hebben geen verzendkosten aanbevelen aan een P.O. doos; Echter, als je geen andere keus, ze leveren aan P.O. dozen onder de volgende voorwaarden:
Adres één of twee adreslijnen moet een van de volgende varianten bevatten: POBOX #, # POSTALBOX, POSTBOX #, # POSTOFFICEBOX of BOX #, waarbij # is een P.O. Box nummer.
Letters in het adres kunnen hoofdletters of kleine letters zijn.
-Een van de volgende scheiders kunnen worden toegepast tussen de letters. ; : # <> Or ruimte.
-Ze niet leveren aan P.O. Dozen in Puerto Rico.
-Xbox Design Lab schepen FedEx alleen, en kan daarom niet worden gerouteerd naar een P.O. bieden Doos.
• Microsoft heeft een volledige adres voor de levering doeleinden. Landelijke route nummers zijn OK, maar kan leiden tot langere levertijden.
Levertijden en -kosten:
Standard: gratis, duurt 3-7 werkdagen voor de VS levering en 5-7 dagen voor levering Puerto Rico.
Selecteer: $ 4.99 US, duurt tussen de 3-4 werkdagen voor onze leveringen, en het einde van de handel op de vierde werkdag na bestelling dag voor de levering van Puerto Rico.
Express: $ 9.99 Verenigde Staten, het duurt tussen de 2-3 werkdagen voor de Amerikaanse voorraden en het einde van de handel op de derde werkdag na bestelling dag voor de levering van Puerto Rico.
Express: $ 16.99 US, duurt tussen de 1-2 werkdagen voor onze leveringen, en het einde van de handel op de tweede dag op de meeste locaties in de levering Puerto Rico.