korting-code.be

Miele Kortingscode

Miele promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt December 2019

Wees als eerste op de hoogte van de laatste Miele Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke Miele kortingscode 15% korting! Neem snel een kijkje op de website van Miele om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken!

Er zijn veel bespaartips op onze website

Betaling
U betalen met Visa, MasterCard of Bancontact. Online betalen met Miele is 100% veilig. Voor alle online betalingen, Miele werkt samen met WorldPay, dat is een van de marktleiders in Europa voor online betalingsverkeer. U geeft uw betalingsgegevens bij de bestelling, worden deze veilig verzonden via de payment provider.
Levering
Miele accessoires zijn verkrijgbaar en kleine apparaten zijn gemaakt door een koerier. Voor bestellingen van minder dan 50 euro betaal je 5 euro voor de scheepvaart. Verzending is gratis vanaf 50 euro. Miele.be leveren alleen in België. Voor leveringen in andere landen, verwijzen wij u naar hun internationale website. De plaats van levering is degene die u in uw bestelling. Als u niet aanwezig op het moment van het aanbod, zal uw pakket nogmaals worden aangeboden. Het pakket wordt dan geretourneerd door de lijndienst.
De leveringen van grotere apparaten worden gemaakt door een ander bedrijf. Als u ervoor kiest om het aanbod en / of installatie, zullen ze voor het eerst telefonisch contact met u op om een ​​afspraak te plannen. Dan zie je twee mensen om het gekochte product te leveren en / of te installeren. U betaalt een vast bedrag, afhankelijk van het geselecteerde apparaat. Dit bedrag staat duidelijk in het geld voor de aankoop van het apparaat.
Uw recht om de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst
De Belgische wet op de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument in staat stelt de koper aan de verkoper binnen 14 dagen na het informeren van de ontvangst van het product dat hij / zij de verkoop verlaat. De goederen moeten volgen binnen een redelijke termijn na de kennisgeving (3 dagen). Je Miele hen te laten weten dat u wilt de verkoop via e-mail annuleren door toezending van de annulering vorm.