korting-code.be
Home Categorieën Mini Europe

Mini Europe Kortingscode

Mini Europe promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Mei 2021

Bent u op zoek naar de beste prijs voor de beste Mini Europe producten? Vind veel actieve Mini Europe Kortingscode, Promotiecode en deals van Korting-code.be en ontvang je items tegen een gereduceerde prijs. Bezoek ons nu om te beginnen met besparen → tot 15% korting! Mis nooit meer een geweldige kans om met minder moeite een koopje te vinden.

 • Alle
 • Code
 • Kortingen
 • Gratis verzending

FAQ's for Mini Europe

 • Hoe gebruik ik mijn Mini Europe Coupon online?

  Voeg in eerste instantie uw favoriete items toe aan het winkelwagentje Mini Europe. Ten tweede, ga naar het checkpoint en vul alle persoonlijke informatie in die vereist is door minieurope.com. Ten derde, zoek een doos met de naam "promocode" of iets dergelijks en plak je Mini Europe Kortingscode erin. Klik ten slotte op "Toepassen" en geniet van uw aankoop op minieurope.com.

 • Heeft Mini Europe werkende Coupon?

  Ja. Mini Europe ondersteunt Kortingscode op een groot aantal producten op zijn officiële website. Om de Mini Europe Promotiecode die je nodig hebt te vinden, voer je de [MERCHANTENAME] in de zoekbalk van Korting-code.be in en kies je de Coupon die beschikbaar is voor je aankoop bij Mini Europe!

 • Heeft Mini Europe verkoopevenementen?

  Ja. Korting-code.be is bereid om alle promotionele informatie van Mini Europe op tijd naar alle volgers te brengen, inclusief elk verkoopevenement van Mini Europe in 2021! Mini Europe De verkoopevenementen van Mini Europe worden het hele jaar door regelmatig gehouden, vergeet niet om de exclusieve Mini Europe Coupon te ontvangen op Korting-code.be!

Er zijn veel bespaartips op onze website

WELK TICKETS KAN IK KOPEN OM MINI EUROPA TE BEZOEKEN?
De toegang tot de groene zone van Mini Europe is gratis. Vanuit deze groene zone kunt u een of meerdere activiteiten bezoeken door de toegangsprijs te betalen. Gecombineerde tickets die een volledige dag geldig zijn, worden verkocht aan de kassa van elke activiteit.
HOE TE BETALEN IN BRUPARCK?
Hoofdbankkaarten worden geaccepteerd in Mini-Europe, Oceade en Kinepolis. Je vindt geen enkele gelddistributeur naast het politiebureau en de tentoonstellingshal nr 2. Je vindt een andere geldverdeler bij de ingang van het metrostation Heizel of een geldautomaat in het Atomium, naast het loket.
WELKE FACILITEITEN VOOR GEHANDICAPTEN?
Een parkeerplaats voor gehandicapten is beschikbaar aan de tweede ingang - achterkant van het Koning Boudewijnstadion - Stadion Roi Baudouin en de Avenue du Football (ingang 3).
In het dorp Bruparck vindt u een speciale manier voor rolstoelen. Deze parkeerplaatsen zijn gratis met de officiële parkeerkaart voor gehandicapten op het dashboard. Je vindt deze weg aan de achterkant van de speelplaats. Op deze manier kunt u de toegang van Mini-Europe gemakkelijker bereiken.
Mini-Europe, Oceade en Kinepolis verwelkomen bezoekers met rolstoelen.