korting-code.be
Home Categorieën Minimumfashion

Minimumfashion Kortingscode

Minimumfashion promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt December 2019

Wees als eerste op de hoogte van de laatste Minimumfashion Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke Minimumfashion kortingscode 15% korting! Neem snel een kijkje op de website van Minimumfashion om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken!

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

WAT IS UW RETOURBELEID?
Items kunnen alleen worden teruggestuurd voor een terugbetaling. vul het formulier in en stuur het terug met het item / de items in de originele staat en verpakking. om een ​​artikel te retourneren, dient u dit uiterlijk 14 dagen na ontvangst van uw artikel (en) te melden aan [email protected] het item (s) moeten vervolgens uiterlijk 14 dagen na de melding per e-mail worden geretourneerd. dit betekent dat u 14 dagen de tijd hebt om het item of de artikelen terug te sturen vanaf de datum waarop u ze op de hoogte stelt. Alle minimale bestellingen bevatten een prepaid retourlabel. Als uw retouretiket niet is opgenomen, neem dan contact met hen op via [email protected]
WAT IS UW VERZENDINGSBELEID?
Minimumfashion biedt gratis verzending bij bestellingen van meer dan 65 euro en gratis retourneren naar de volgende landen alleen: Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zweden, Nederland, Verenigd Koninkrijk. Verzending naar de volgende landen is 10 euro en de klant moet betalen voor het retourneren van de bestelling: bulgarije, Kroatië, cyprus, tsjechië, estland, griekenland, hongarije, ierland, letland, litouwen, luxemburg, malta, polen, portugal, roemenië, slowakije .