korting-code.be
Home Categorieën Mint & Berry

Mint & Berry Kortingscode

Mint & Berry promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Augustus 2020

Geniet van geweldige koopjes met 0 Mint & Berry Kortingscode & aanbiedingen voor Augustus 2020. Welkom bij het kiezen van de meest uitgebreide selectie kwaliteitsproducten van Mint & Berry tegen groothandelsprijzen online bij Korting-code.be. Het is tijd om de beste Mint & Berry Promotiecode & Coupon in te wisselen en tot 15% op je bestelling te besparen.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

WAT ZIJN DE BESCHIKBARE BETAALMETHODEN?
Mint & Berry Online Store accepteert betaling via: creditcard, bankpas of prepaidkaart van een internationaal circuit, overschrijving, PayPal, iDeal (in Nederland), Sofort (in Oostenrijk, België, Duitsland en Verenigd Koninkrijk), Wechat en Alipay (in China).
WANNEER KOMT MIJN BESTELLING AAN?
Zodra een pakket is verzonden, ontvangt u per e-mail een verzendbevestiging. Met het trackingnummer erin kunt u altijd de verzendgeschiedenis volgen.
HOE KAN IK MIJN ADRES VERANDEREN?
Onder Mijn adresboek kunt u uw afleverings- en factuuradressen wijzigen, een standaardadres toevoegen of instellen.
WANNEER WORDT MIJN RETOURZENDING GECAREDEERD?
Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour gecrediteerd - altijd volgens de betaalmethode die u hebt gekozen bij het bestellen.
WANNEER WORDT DE BETALING GEMAAKT?
De betaling zal worden gedaan op het moment dat de bestelling wordt geplaatst en zal een essentiële voorwaarde zijn voor de formalisering van de bestelling. Het bedrag van deze betaling wordt verkregen door de prijs van elk item en de bijbehorende verzendkosten bij te tellen en uiteindelijk het bedrag te verdisconteren dat overeenkomt met de promoties die in beide gevallen kunnen worden genoten. Het aankoopbewijs dat bij de bestelling hoort, wordt per e-mail bezorgd en u kunt het raadplegen in het gedeelte 'Mijn account> Mijn bestellingen' als u de aankoop als geregistreerde gebruiker hebt gedaan.