korting-code.be
Home Categorieën Mobile Vikings

Mobile Vikings Kortingscode

Mobile Vikings promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Augustus 2020

Mobile Vikings dient als een toonaangevend merk dat synoniem staat voor fantastische producten en klantvriendelijke service. Als u Mobile Vikings items tegen de laagste kosten wilt kopen, vindt u hier de nieuwste Mobile Vikings Kortingscode & Promotiecode voor kortingen tot 100%. Wat u ook wilt kopen, er is altijd een kans dat Korting-code.be u de beste Mobile Vikings Coupon kan geven. Het professionele team van medewerkers kiest altijd zorgvuldig de meest lucratieve Mobile Vikings aanbiedingen voor u.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

OVERSCHAKELEN NAAR Mobile Vikings supergemakkelijk
U kiest uw abonnement: veel mobiele data of belminuten? Kies en online bestellen.
Houd je telefoon: heb je natuurlijk houd uw telefoonnummer wanneer u overschakelt naar Mobile Vikings. Tenzij je wilt een nieuw nummer, wat ook mogelijk is.
Ze doen de rest: zij contact op met uw provider om uw huidige abonnement op te zeggen, heb je niet nodig om dat te doen.
BUITENLAND?
Hier is wat je moet weten
Als je naar het buitenland gaat, zult u in staat om uw lokale collectie te gebruiken binnen de EU voor bellen, sms'en en mobiel surfen. Geen extra roamingtarieven en uw gebruik zal worden afgetrokken van uw nationale bundel. Buiten de speciale tarieven EU.
Kies uw type SIM-kaart om alle details te krijgen.
Hoe werkt onbeperkt bellen?
Bij Mobile Vikings u onbeperkt bellen naar alle nationale nummers (vast of mobiel) wanneer u in België of in een ander EU-land.
U betaalt voor gesprekken:
• naar speciale nummers
• Als u niet in een EU-land. Raadpleeg hun roaming-tarieven.
• naar buitenlandse nummers. Raadpleeg hun internationale tarieven.
Goed om te weten: Mobile Viking tarieven zijn bedoeld voor normaal huishoudelijk gebruik. Zij geven hoge prestaties, maar ze zullen worden gewaarschuwd als u:
Bel meer dan zes uur per dag of 30 uur per week regelmatig;
Regelmatig lanceren gesprekken die langer dan drie opeenvolgende uren duren, of als je mensen direct belt na een gesprek wordt beëindigd.