korting-code.be
Home Categorieën Mona Mode

Mona Mode Kortingscode

Mona Mode promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Mei 2020

Mona Mode dient als een van de marktleiders vanwege zijn eerlijke waarden, geweldige producten en uitstekende service. Wees als eerste op de hoogte van de laatste Mona Mode Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke Mona Mode kortingscode 65% korting! Neem snel een kijkje op de website van Mona Mode om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken! Als je op zoek bent naar de beste Mona Mode Promotiecode & Actiecode, kijk dan op deze pagina en vind je favoriete. Neem voor verdere vragen nooit rechtstreeks contact op met Mona Mode. Kopieer de code en gebruik deze bij het afrekenen, u bespaart veel.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

MENA VRIENDSCHAP RECRUITMENT
Heeft u een vriend die ook geïnteresseerd in mode?
Vertel haar over Mona mode. Ze zullen blij zijn met de tip. Ze belonen uw aanbeveling met een korting van 20 euro en de nieuwe klant zal een spannende verrassing ontvangen!
Dit is eenvoudig:
1. Maak je vriendin enthousiast over de vriendin MONA werving.
2. je vriendin iets leuks in de MENA online winkel te vinden. In haar bestelling, kiest ze om een ​​nieuwe klant of orde als gast bestellen.
3. nadat zij haar gegevens heeft voltooid, zou ze Vink 'vriendschap werving en voer uw klantnummer en geboortedatum daar.
Uw aanbeveling moet voldoen aan de volgende voorwaarden voldoen: de minimale bestelling is 50 euro. Gebruik uw korting zodra de nieuwe klant heeft betaald voor de bestelling.
MONA THE GIFT:
Korting voor u en een cadeau voor je vriendin!
Ze belonen met een korting van 20 euro en je vriend zal een spannende verrassing ontvangen. Zodra de nieuwe klant de bestelling heeft betaald, kunt u 20 euro korting te gebruiken. Voer de code voor uw volgende bestelling. Het bedrag van de korting wordt direct in mindering gebracht op het bedrag van de bestelling.
BTW is inbegrepen in de opgegeven prijs. Verzendkosten € 4,95 per bestelling.
TOFFE TIJD
Voor alle bestellingen Mona, je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen. Tijdens deze periode kunt u altijd een bestelling annuleren zonder opgaaf van redenen. Het is ook mogelijk om een ​​item te wisselen. De wachttijd van 14 dagen begint op de dag nadat u de bestelde item ontvangt. Voor een bestelling van meerdere artikelen begint deze periode de dag nadat u de laatste artikel te ontvangen.
U kunt zich aanmelden voor de Mona nieuwsbrief en ontvang een korting van 10 euro. Mensen die zich inschrijven voor de eerste keer kan de korting éénmalig gebruikt. Personen die al hebben geregistreerd, kunnen geen gebruik maken van de korting. Geldig voor online bestellingen met een minimale orderwaarde van 40 euro. De korting kan niet worden gecombineerd met andere kortingen en is geldig voor 30 dagen.