korting-code.be
Home Categorieën Montreal Sport

Montreal Sport Kortingscode

Montreal Sport promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt April 2020

Op de voucher pagina van Montreal Sport vind je naast de huidige Montreal Sport Kortingscode nog andere Montreal Sport Promotiecode - en spaaracties uit de online winkel. Korting-code.be brengt je de beste en exclusieve Montreal Sport Coupon en Actiecode, ongeacht de tijd van het jaar. Je zult er hier zeker een vinden, zolang je maar nodig hebt. Bespaar in April 2020 en geniet van tot wel 70% korting.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

ONTVANG IK EEN BEVESTIGING VAN MIJN BESTELLING?
Bij Montreal sport ontvangt u een bevestiging van uw geplaatste bestelling via e-mail nadat de betaling succesvol is verlopen.
WANNEER KRIJG IK MIJN BESTELLING?
De volgende regel is van toepassing op bestellingen. Als u uw bestelling voor 20.00 uur verwerkt, ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag. Woon je in Nederland? Het kan dan 2 tot 3 werkdagen duren.
IS HET VEILIG OM TE BETALEN BIJ DE MONTREAL SPORT WEBSHOP?
Tijdens de betaling gebruiken ze een beveiligde SSL-internetverbinding. De SSL-software zorgt ervoor dat de betalingsinformatie versleuteld via internet wordt verzonden. U herkent de SSL-verbinding aan de groen gekleurde browserbalk en de vergrendeling rechtsboven naast de browserbalk. Het is daarom uiterst veilig om in hun webshop te betalen.
WANNEER KRIJG IK MIJN GELD TERUG VAN GERETOURNEERDE PRODUCTEN?
Zodra zij de geretourneerde producten ontvangen en aan de voorwaarden voldoen (zie retourvoorwaarden), ontvangt u uw geld binnen 7 werkdagen terug. In sommige gevallen kan het langer duren, maar u ontvangt uw geld uiterlijk binnen 14 werkdagen.