korting-code.be
Home Categorieën Movenpick

Movenpick Kortingscode

Movenpick promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Dankzij de Movenpick Kortingscode & Coupon kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 35% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Movenpick.Deze fantastische Movenpick Promotiecode zijn slechts tijdelijk geldig, dus shop nu om meer te besparen in Juli 2020.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

HOE MAAK IK RESERVERING AAN?
Om een ​​kamer te reserveren, volg de instructies op de site. U moet uw creditcardgegevens of bankpasgegevens verstrekken om uw reservering te garanderen.
Controleer of de gegevens van uw reservering correct zijn voordat u uw reserveringsaanvraag indient. Zij zijn niet aansprakelijk voor enige vertraging of niet-uitvoering van uw reservering als u onjuiste informatie verstrekt.
Uw reservering is bevestigd en er ontstaat een bindende overeenkomst tussen u en hen zodra zij u een bevestiging hebben gestuurd met een geldig bevestigingsnummer dat de details van uw reservering bevestigt en naar u wordt verzonden. Bij ontvangst, als u van mening bent dat de details van de bevestiging onjuist zijn of als u wijzigingen wilt aanbrengen, moet u onmiddellijk contact met hen opnemen, omdat het misschien niet mogelijk is om later wijzigingen aan te brengen.
HOE BETAAL JE EEN RESERVERING?
in het hotel Movenpick, kan betaling worden gedaan in contanten of met een creditcard. Afhankelijk van het type boeking, kan tijdens het reserveren een volledige vooruitbetaling van uw reserveringsbedrag worden aangevraagd. In dat geval kunt u op elk gewenst moment tussen het moment van reserveren en het inchecken het volledige reserveringsbedrag in rekening brengen op uw creditcard / betaalkaart. datum.
Als u uw reservering niet volledig hebt betaald op het moment van reserveren, dient u bij aankomst in het hotel het volledige bedrag te betalen.
Als we niet alle betalingen volledig en op tijd hebben ontvangen, hebben zij het recht om aan te nemen dat u uw reservering wilt annuleren. In dat geval hebben ze het recht om al het geld op die datum te betalen of te betalen en moet u de annuleringskosten betalen die aan u zijn meegedeeld op het moment van boeking.