korting-code.be
Home Categorieën Musée D'Orsay

Musée D'Orsay Kortingscode

Musée D'Orsay promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Januari 2022

Op de voucher pagina van Musée D'Orsay vind je naast de huidige Musée D'Orsay Kortingscode nog andere Musée D'Orsay Promotiecode - en spaaracties uit de online winkel. Korting-code.be brengt je de beste en exclusieve Musée D'Orsay Coupon en Actiecode, ongeacht de tijd van het jaar. Je zult er hier zeker een vinden, zolang je maar nodig hebt. Bespaar in Januari 2022 en geniet van tot wel 20% korting.

 • Alle
 • Code
 • Kortingen
 • Gratis verzending

FAQ's for Musée D'Orsay

 • Hoe gebruik ik mijn Musée D'Orsay Coupon online?

  U moet zich eerst aanmelden of inloggen op uw bestaande musee-orsay.fr -account. Nadat u uw bestelling op musee-orsay.fr heeft geplaatst, zou een invoervak ​​met de naam "promocode" of iets dergelijks onder uw Musée D'Orsay boodschappenlijst moeten staan. voer je Musée D'Orsay Coupon in het veld in en klik op "Toepassen" om het in te wisselen.

 • Heeft Musée D'Orsay werkende Coupon?

  Ja. Momenteel kunnen veel verschillende soorten Musée D'Orsay Kortingscode die van toepassing zijn voor het kopen van de meeste items op musee-orsay.fr worden verkregen op Korting-code.be. Om specifieker te zijn, die praktische Musée D'Orsay Coupon kunnen gemakkelijk worden verkregen nadat je Korting-code.be hebt geopend. een aantal winkels waaronder Musée D'Orsay en aanbiedingen worden tentoongesteld op het meest in het oog springende deel van de Korting-code.be homepage. Als je de Musée D'Orsay Coupon die je zoekt niet kunt vinden, probeer dan de Korting-code.be zoekbalk en ze kunnen verschijnen!

 • Heeft Musée D'Orsay verkoopevenementen?

  Ja. Elk verkoopevenement van Musée D'Orsay wordt gevolgd door veel loyale klanten, en Musée D'Orsay zal niet aan de verwachtingen van de klant voldoen, 2022 zal klanten enorme kortingen blijven bieden en Promotiecode door regelmatig speciale verkoopevenementen te houden! voor specifieke aanbiedingsdetails kun je de [SITEOMAIN] -pagina Musée D'Orsay volgen tijdens de promotie!

Er zijn veel bespaartips op onze website

HOE KAN IK AANKOPEN UIT DE GIFT WINKELS VAN DE MUSEA?
De boekenwinkel-cadeauwinkel van het Musée d'Orsay is geopend van dinsdag tot zondag van 9.30 uur tot 18.30 uur, met late opening op donderdag tot 21.30 uur. Directe toegang tot de cadeauwinkel is via ingang C, gelegen aan de ingang van het museum. Je hebt ook toegang tot de online cadeauwinkel van het museum.
KUNNEN DE MUSEA FOTOGRAFIE TOESTAAN?
Fotografie en filmen zijn toegestaan ​​in de museumzalen voor persoonlijk en privégebruik. Flits, gloeilampen, statieven of andere ondersteuning zijn niet toegestaan. Reproducties van de meeste werken in de collecties kunnen worden gedownload van de website.
Wat is de toegang tot het Musée d'Orsay?
Toegangsprijzen voor de vaste collectie en speciale tentoonstellingen zijn hier te vinden. De toegang voor AFMO-leden is gratis. Als u kaartjes koopt in het Musée d'Orsay, kunt u ze opslaan en korting krijgen in het Gustave Moreau National Museum, het Jean-Jacques Henner National Museum en het Palais Garnier in de daaropvolgende week.
IS HET NODIG OM GROEPSBEZOEKEN TE RESERVEREN OP DE ORSAY?
Ja. Er is geen toegang voor groepen zonder voorafgaande reservering, met of zonder gids. Groepen worden toegelaten op reservering, alleen van dinsdag tot zaterdag, van 9.30 tot 16.00 uur (donderdag tot 20.00 uur).