korting-code.be
Home Categorieën Musée Magritte

Musée Magritte Kortingscode

Musée Magritte promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Vind uw nieuwe producten voor elke gelegenheid tegen een lage prijs met Musée Magritte Kortingscode en Coupon. Wanneer u uw producten heeft geselecteerd en in de winkelwagen bent aangekomen, gaat u naar de kassa. In de laatste stap van de bestelling kunt u ook uw Musée Magritte Promotiecode invoeren om opnieuw op te slaan. Krijg snel 15% korting met deze Musée Magritte Promotiecode en Kortingsbon. Klik hier en ontdek uw favoriete Musée Magritte producten en ontvang kortingen op tal van geselecteerde merken.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

WAT IS DE VERBAND TUSSEN HET MUSÉE MAGRITTE-MUSEUM EN DE KMSKB?
Het Musée Magritte maakt deel uit van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België en herverdeelt de collectie moderne en hedendaagse kunst in drie thematische musea. Dankzij het enthousiasme van mecenassen en onze teams opende het Musée Magritte Museum zijn deuren in 2009. Samen met het Musée Fin-de-Siècle Museum beslaat het 2/3 van de moderne kunstcollectie van het Musea. Deze twee musea wachten ongeduldig op een derde ruimte die is aangepast aan zijn ambitie.
KAN JE TREKKEN IN HET MUSÉE MAGRITTE MUSEUM?
Individuele bezoekers kunnen aantekeningen maken of schetsen in potlood tekenen zolang ze andere bezoekers niet hinderen of het zicht op de werken belemmeren. Deze autorisatie is niet van toepassing op groepen vanwege de vloeibaarheid van de circulatie.
WAAROM START HET BEZOEK OP DE 3E VERDIEPING?
Het Musée Magritte Museum heeft een chronologische opzet. Na het portret van Georgette Magritte van top tot teen te hebben bewonderd in de lift tijdens het klimmen, beginnen de bezoekers langzaam hun museumtour met behulp van de trap. Mensen met beperkte mobiliteit kunnen de surveillancemedewerkers natuurlijk vragen om de lift te gebruiken om toegang te krijgen tot de andere verdiepingen.