korting-code.be
Home Categorieën Musée Magritte

Musée Magritte Kortingscode

Musée Magritte promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt December 2019

Wees als eerste op de hoogte van de laatste Musée Magritte Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke Musée Magritte kortingscode 70% korting! Neem snel een kijkje op de website van Musée Magritte om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken!

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

WAT IS DE VERBAND TUSSEN HET MUSÉE MAGRITTE-MUSEUM EN DE KMSKB?
Het Musée Magritte maakt deel uit van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België en herverdeelt de collectie moderne en hedendaagse kunst in drie thematische musea. Dankzij het enthousiasme van mecenassen en onze teams opende het Musée Magritte Museum zijn deuren in 2009. Samen met het Musée Fin-de-Siècle Museum beslaat het 2/3 van de moderne kunstcollectie van het Musea. Deze twee musea wachten ongeduldig op een derde ruimte die is aangepast aan zijn ambitie.
KAN JE TREKKEN IN HET MUSÉE MAGRITTE MUSEUM?
Individuele bezoekers kunnen aantekeningen maken of schetsen in potlood tekenen zolang ze andere bezoekers niet hinderen of het zicht op de werken belemmeren. Deze autorisatie is niet van toepassing op groepen vanwege de vloeibaarheid van de circulatie.
WAAROM START HET BEZOEK OP DE 3E VERDIEPING?
Het Musée Magritte Museum heeft een chronologische opzet. Na het portret van Georgette Magritte van top tot teen te hebben bewonderd in de lift tijdens het klimmen, beginnen de bezoekers langzaam hun museumtour met behulp van de trap. Mensen met beperkte mobiliteit kunnen de surveillancemedewerkers natuurlijk vragen om de lift te gebruiken om toegang te krijgen tot de andere verdiepingen.