korting-code.be
Home Categorieën Musée Moco

Musée Moco Kortingscode

Musée Moco promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Januari 2020

Wees als eerste op de hoogte van de laatste Musée Moco Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke Musée Moco kortingscode 15% korting! Neem snel een kijkje op de website van Musée Moco om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken!

Er zijn veel bespaartips op onze website

WELKE TIJDEN IS MUSEUM MOCO MUSEUM OPEN?
Musee Moco publiceert openingstijden via haar eigen kanalen, de website en aan de deur en via directe communicatie. Het is gerechtigd van deze gepubliceerde openingstijden af ​​te wijken zonder dat de bezoeker recht heeft op terugbetaling van de betaalde toegangsprijs. Moco is niet verantwoordelijk voor (onjuiste) publicatie van openingstijden door derden.
HOE WERKT HET MUSEUM SHOP?
Consumenten hebben de mogelijkheid om producten te kopen in de (online) museumwinkel. De getoonde producten worden verkocht voor de aangegeven prijzen inclusief btw. Ruilen voor artikelen gekocht in de museumwinkel is mogelijk binnen 14 dagen door het product aan Moco persoonlijk aan te bieden op vertoon van het ontvangstbewijs. Dit is alleen mogelijk in het geval van een onvolkomenheid in het artikel die ontstaat tijdens het productie- of verkoopproces. In dat geval krijgt de consument hetzelfde product. Wanneer dit product niet langer beschikbaar is, wordt het aankoopbedrag terugbetaald. Producten kunnen ook per post worden geretourneerd met de verzendkosten voor rekening van de consument.
WAAR KAN IK EEN KLACHT RAPPEN?
In geval van klachten meldt een bezoeker zich bij de receptie waar een klachtenformulier beschikbaar is. Dit kan worden ingevoerd en ingevoerd. Het is ook mogelijk om een ​​schriftelijke klacht in te dienen via [email protected] Klachten worden binnen 15 werkdagen na ontvangst beantwoord.