korting-code.be
Home Categorieën My Jolie Candle

My Jolie Candle Kortingscode

My Jolie Candle promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt September 2020

Dankzij de My Jolie Candle Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 50% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van My Jolie Candle. Het is tijd om iets nieuws voor jezelf te kopen. U kunt nu met minder geld winkelen door My Jolie Candle Coupon in te wisselen. We updaten de nieuwste My Jolie Candle Promotiecode & Kortingsbon om u de grootste voordelen te geven in September 2020.

 • Alle
 • Code
 • Kortingen
 • Gratis verzending

FAQ's for My Jolie Candle

 • Hoe gebruik ik mijn My Jolie Candle Coupon online?

  Om uw My Jolie Candle Promotiecode in te wisselen, voegt u eerst de producten die u wilt kopen toe aan de Shopping Bag en klikt u op de knop 'Afrekenen'. na het openen van de afrekenpagina, zoek een vakje met de tekst "Voer aanbiedingscode in" of iets dergelijks onder aan de pagina en hier is de plaats waar u uw My Jolie Candle Kortingscode kunt plakken. Klik ten slotte op "Toepassen" en geniet van de speciale kortingen op uw producten op myjoliecandle.com!

 • Heeft My Jolie Candle werkende Coupon?

  Ja. My Jolie Candle biedt kopers Kortingscode die van toepassing zijn op een groot aantal goederen op haar officiële website. om te zoeken naar de My Jolie Candle Promotiecode die u wenst, gaat u gewoon naar de Korting-code.be en voert u de [MERCHANTENAME] in het zoekvak in het midden van de homepagina in en kiest u de My Jolie Candle Coupon die geschikt is voor uw winkeldoel bij My Jolie Candle!

 • Heeft My Jolie Candle verkoopevenementen?

  Ja, Korting-code.be heeft klanten altijd in de kernactiviteiten geplaatst, in de hoop dat elke klant geen enkele online promotie zal missen, inclusief elk My Jolie Candle verkoopevenement gedurende het jaar! allerlei soorten merchandise worden afgeprijsd en speciaal aangeboden My Jolie Candle Kortingscode, zodat je nog een kosteneffectieve winkelervaring kunt toevoegen in myjoliecandle.com!

Er zijn veel bespaartips op onze website

WAT ZIJN DE LEVERTIJDEN EN KOSTEN?
Alle bestellingen geplaatst voor de middag vertrekken dezelfde dag, de anderen vertrekken de volgende dag. Overweeg dat een bestelling die na 12.00 uur op vrijdag wordt geplaatst, de volgende maandag door de vervoerder wordt afgehandeld. Zodra uw pakket is opgehaald, varieert de bezorging afhankelijk van de koerier:
Levering aan huis zonder handtekening - 6,90 € TTC: levering binnen 2 tot 3 werkdagen, voor alle bestellingen die voor de middag worden geplaatst
Mondial Relay Point Relais - 4,90 € Inclusief btw: levering binnen 4 tot 7 werkdagen binnen een 4900 Relais® Points, voor bestellingen die voor 12.00 uur worden geplaatst
Chronopost - 9,90 € TTC: levering de volgende dag (behalve op zaterdag / zondag en feestdagen) voor alle bestellingen die voor de middag worden geplaatst.
WAAR KAN IK MIJN JOLIE KAARSPRODUCTEN VINDEN?
Voor nu gebeurt het online in onze e-shop voor myjoliecandle.com of in een van onze My Pretty Boutiques: 2 rue de la Ferronnerie Paris 1 (metrostation Châtelet), 102 rue du Faubourg Saint Antoine Paris 12 (metro Ledru-Rollin station) en 12 rue Linois Paris 15 (metro Charles Michel).
HOE KAN IK MIJN JEWEL TERUGWINNEN?
Elk juweel wordt goed beschermd door een kleine plastic zak en twee enveloppen van aluminium. Zodra het beschermende aluminium achter het label verschijnt, moet je je kaars uitschakelen. Verwijder het zakje voorzichtig met een pincet door het van rechts naar links te kantelen. Laat het aluminium afkoelen voordat u het juweel uitpakt. Laat uw kaars niet aan het einde van de pit branden voordat u uw juweel verwijdert, anders kan de plastic zak in het beschermende aluminium smelten.