korting-code.be
Home Categorieën My M&M'S

My M&M'S Kortingscode

My M&M'S promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Februari 2020

Wees als eerste op de hoogte van de laatste My M&M'S Kortingscode en promoties! Krijg dankzij deze unieke My M&M'S kortingscode 80% korting! Neem snel een kijkje op de website van My M&M'S om jouw voordeel te ontdekken. Klik hier om alle opties te bekijken!

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN VAN CUSTOMIZATION?
Er zijn 3 soorten aanpassingen: TEKST, FOTO en CLIPART. U kunt maximaal 2 soorten per product kiezen. Als u slechts één regel gebruikt voor de optie TEXT, wordt uw bericht automatisch gecentreerd op het moment van afdrukken. Eenmaal gefabriceerd, hebben uw M & M's een eenzijdige aanpassing en de opvallende "m" aan de andere kant.
HOE GEBRUIK IK MIJN PROMOTIE-CODE?
Als u een promotiecode hebt, geef dit dan aan bij het bevestigen van uw bestelling in het daartoe voorziene veld. Zorg ervoor dat u uw promotiecode juist aangeeft zoals deze aan u is meegedeeld, zonder de asterisk te kopiëren. Vergeet ook niet om de geldigheidsdatum te controleren. Promotiecodes kunnen niet met elkaar worden gecombineerd.
HOE MIJN BESTELLING, MIJN PERSONALISATIE OF MIJN ADRES AANLEVEREN TE VERANDEREN?
Zodra uw bestelling is gevalideerd, wordt uw aangepaste bestelling onmiddellijk naar onze fabriek gestuurd om te beginnen met afdrukken. Dit proces stelt ons in staat om een ​​hoge kwaliteit en service te garanderen die u van ons mag verwachten. Daarom kunnen annuleringen en wijzigingen in uw aangepaste bestelling niet worden geaccepteerd nadat uw bestelling is geplaatst. De afronding voor u van uw bestelling op onze site komt overeen met een validatie van uw kant dat de inhoud en de details van uw bestelling correct zijn.