korting-code.be
Home Categorieën My Nametags

My Nametags Kortingscode

My Nametags promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Mei 2020

Dankzij de My Nametags Kortingscode & Coupon kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 20% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van My Nametags.Deze fantastische My Nametags Promotiecode zijn slechts tijdelijk geldig, dus shop nu om meer te besparen in Mei 2020.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BENT MET MIJN NAAM LABELS?
Ze zijn trots om de beste naamlabels en klantenservice aan te bieden, dus als u niet tevreden bent met uw naamlabels of om welke reden dan ook, neem dan contact met hen op via [email protected]
WAAROM GEBRUIK JE NAAMLABELS?
Naamlabels zijn een eenvoudige oplossing voor het probleem dat dingen verloren gaan. Door ze simpelweg in kleding of op voorwerpen zoals schoenen en lunchdozen te plaatsen, weet u zeker dat ze niet verloren gaan. Het is ook een goed idee om een ​​telefoonnummer toe te voegen aan de labels om de persoon te helpen die de spullen vindt.
WELKE NAAM LABELS MOET IK KIEZEN?
Mynametag weet zeker dat er een geschikt naamplaatje voor iedereen is! Om erachter te komen welk type label het beste bij u past, hangt het af van waar u het naamlabel voor wilt gebruiken en hoe kleurrijk het label moet zijn. Hun gekleurde stickers zijn het meest veelzijdig en ze zijn geschikt voor dingen (briefpapier, boeken, pennen, enz.) En ze zijn geschikt voor het plakken van kleding op bestaande kledinglabels of waslabels. Er zijn eindeloze ontwerpopties voor deze labels. Als het label rechtstreeks op de stof moet worden aangebracht, is het het beste om zwart-witte opstrijklabels te kiezen. Wilt u eenvoudige functionele stickers voor harde oppervlakken, maar geen kleding, dan zijn de zwart-witte stickers zeer geschikt.