korting-code.be
Home Categorieën Mymepal

Mymepal Kortingscode

Mymepal promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt December 2019

Dankzij de Mymepal Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 10% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Mymepal.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Betalen
MyMepal betalingen gaan door Docdata, een van de grote en veilige partijen in Nederland. Ze hebben niet de betalingsgegevens ontvangen in hun database, hebben ze geen toegang tot hen, dat is leuk om te weten! U betaalt via iDEAL of per overschrijving. U vindt deze op het scherm ziet betaling, u uw e-mailadres aan de gegevens die u verzendt.
MyMepal biedt geen mogelijkheid om vervolgens te betalen is maatwerk en daarom vind het niet meer dan normaal dat je vooraf te betalen, want het is op maat gemaakt voor u!
Afleveren
MyMepal meestal uw bestelling verzonden naar de eerste werkdag na ontvangst van uw betaling. Als ze uw bestelling, ontvangt u een e-mail te ontvangen. Dus houd een oogje op dit punt. Levering is door DHL, ontvangt u ook de track & trace informatie per e-mail. Mocht u onverhoopt niet thuis tijdens de bevalling dat is geen probleem. DHL doet vier afleverpogingen in Nederland voor € 3,95 en laat een kaart bij de eerste levering poging. Maak vervolgens een nieuwe aflevering afspraak via de website. Het is ook mogelijk uw pakket te hebben geleverd aan een DHL Service Point. In België leveren ze voor € 4,95 en DHL biedt twee afleverpogingen en vervolgens dumpen het pakket gedurende zeven dagen bij de dichtstbijzijnde service. Hier kunt u het gesprek aannemen.
Kan ik als relatiegeschenk met een logo?
Ja, u er is veel meer. Bijvoorbeeld, kunnen ze mooi de aandacht met het bedrijfslogo, maar maakte ook een persoonlijke naam. Om meer informatie over de mogelijkheden en kosten te ontvangen, contact op met Jasper Turpin op [email protected]