korting-code.be

Nelly.Com Kortingscode

Nelly promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Mei 2020

Dankzij de Nelly.Com Kortingscode & Coupon kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 70% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Nelly.Deze fantastische Nelly Promotiecode zijn slechts tijdelijk geldig, dus shop nu om meer te besparen in Mei 2020.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Voordelen van het lidmaatschap
Nelly lidmaatschap biedt voordelen in verschillende vormen, met inbegrip van deel te nemen aan een breed scala van promoties, product kortingen en accumulatie lleen punten. Als lid krijg je toegang tot mijn pagina's. Daar heb je de mogelijkheid om favorieten op te slaan en uw bestelgeschiedenis en facturen. U ontvangt ook een op maat gemaakte ervaring op Nelly. Dit geldt ook voor slimme product aanbevelingen, in aanvulling op de speciale voordelen en aanbiedingen op basis van uw aankopen en gebruik nelly.com. U zult ook aangepaste berichten te ontvangen. Bijvoorbeeld: Krijg gepersonaliseerde aanbiedingen, kortingen en hen te begroeten (zoals uw verjaardag). U ontvangt ook de algemene lidmaatschap overeenkomsten. U ontvangt aangepaste nieuws, product aanbevelingen, inspiratie, uitnodigingen voor evenementen, en andere voordelen die we hopen en geloven dat u zult genieten.
debetkaarten
• Geen kosten
• Visa, MasterCard of American Express
• Je bent verantwoordelijk voor de terugkeer kosten
Nelly accepteert momenteel alleen VISA, MasterCard en American Express. Wanneer u betaalt met een debetkaart, wordt de transactie verwerkt via hun betaling partner, Ayden, om ervoor te zorgen snelle en veilige betaling.
STANDAARD LEVERING
$ 15 voor bestellingen tussen 0-50 USD
$ 10 voor bestellingen tussen USD 50-100
$ 5 verzendkosten voor bestellingen tussen 100-150 USD
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan 150 USD
3-7 werkdagen (ma-vr) UPS levering
ALGEMENE VOORWAARDEN VAN kortingscodes
Je hoeft niet twee coupon codes te combineren. Alle coupon codes meetellen voor de waarde van de goederen, kosten, enz. Express levering of factuur is niet inbegrepen. Coupon codes zijn alleen geldig op punten tegen de normale prijs.
...