korting-code.be
Home Categorieën Nespresso

Nespresso Kortingscode

Nespresso promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Juli 2020

Op de voucher pagina van Nespresso vind je naast de huidige Nespresso Kortingscode nog andere Nespresso Promotiecode - en spaaracties uit de online winkel. Korting-code.be brengt je de beste en exclusieve Nespresso Coupon en Actiecode, ongeacht de tijd van het jaar. Je zult er hier zeker een vinden, zolang je maar nodig hebt. Bespaar in Juli 2020 en geniet van tot wel 30% korting.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

Moet je iets terugsturen? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk met Nespresso.
Retouren van machines: Machines die rechtstreeks bij Nespresso zijn gekocht, kunnen tot 30 dagen na ontvangst van de aankoop of levering worden geretourneerd. Elke machine gekocht in een winkel of van een andere website moet worden teruggestuurd naar de oorspronkelijke winkel of de site waar deze is gekocht. Zorg ervoor dat uw machine zich in de originele staat en verpakking bevindt en neem alle relevante facturen op in uw retour.
Als u problemen ondervindt met uw machine, belt u 1-800-562-1465 (origineel) of 1-877-964-6299 (Vertuo) om problemen met zijn getrainde specialisten op te lossen.
Koffieteruggave Ongeopende koffiekoffertjes kunnen tot 30 dagen na ontvangst van de aankoop of levering worden geretourneerd. Nespresso spijt het, maar individuele capsules en geopende koffiehoezen komen niet in aanmerking voor retourzendingen.