korting-code.be

Omoda Kortingscode

Omoda promotiecode & kortingscodes - Bijgewerkt Augustus 2020

Dankzij de Omoda Kortingscode kun je vaak heel wat artikelen aan een verminderde prijs aankopen! Tijdens de verschillende events die door Korting-code.be georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 70% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Omoda. Het is tijd om iets nieuws voor jezelf te kopen. U kunt nu met minder geld winkelen door Omoda Coupon in te wisselen. We updaten de nieuwste Omoda Promotiecode & Kortingsbon om u de grootste voordelen te geven in Augustus 2020.

  • Alle
  • Code
  • Kortingen
  • Gratis verzending

Er zijn veel bespaartips op onze website

14 dagen
Als u niet tevreden bent met uw aankoop (s) zijn, bent u in staat om het pakket terug te keren. Omoda geeft je 14 dagen de tijd om te oordelen, vanaf de dag dat u uw bestelling ontvangen. Zij zullen uw geld terug met uitzondering van de eerste levering binnen 14 dagen *. Alleen de kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.
Levering: Levering van uw bestelling is altijd gratis voor bestellingen van EUR 50 en up! Voor bestellingen tot EUR 50 wordt in rekening gebracht van EUR 3,95 verzendkosten. De mogelijke terugkeer van de door u bestelde producten is altijd gratis bij Bpost. Bpost een terugkeer sticker wordt geleverd met uw bestelling.
Hoe kunt u uw korting code inwisselt: als je een leuk item op Omoda online opslag vinden, zet het in je boodschappentas. Klik vervolgens op Doorgaan naar me 'in uw winkelwagen. Op deze pagina, waar u uw gegevens in te voeren, zie het kader Voer uw kortingscode. Voer de kortingscode in en klik op 'add'. De korting wordt automatisch in mindering gebracht op het te betalen bedrag.
In Omoda ontvangen wettelijke garantie op alle aankopen. Er is geen vaste tijdslimiet verbonden aan de wettelijke garantie, omdat dit verschilt per product. Dit betekent dat een product moet voldoen aan wat je als consument redelijkerwijs mag verwachten van het product.